Grafik: Rikke Steenstrup

Overenskomsten er i hus og DCU klar til campingsæsonen

Alle medlemmer og campister, der har set frem til at komme ud på camping her i foråret, kan glæde sig over, at udsigten til konflikt er afblæst.

Det tog kun en lille uges forhandlinger med HK at nå frem til en overenskomst for ansatte i DCU.

Dansk Camping Union er de senere år vokset og har udviklet sig positivt, bl.a. andet med købet af Danmarks største campingplads DCU-Camping Lyngvig Strand, så vi ser det som en helt naturlig del af denne rejse at sikre medarbejderne formelt med en overenskomst. Vi hilser en styrkelse af samarbejdet mellem medarbejdere og ledelse velkommen, så vi i fællesskab kan fortætte med at udvikle DCU til glæde for de mange medlemmer og campister i Danmark.  

Dansk Camping Unions, landsformand Anne-Vibeke Isaksen fortæller:

- Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke HK for en konstruktiv og professionel forhandlingsrunde. DCU har helt fra start, også før forhandlingerne begyndte, og konfliktvarslet blev fremlagt, været klar til forhandling. Hvilket hurtigt viste sig at skabe et flot resultat. Med en campingsæson der er koncentreret om en meget travl sommerferie samt meget forskellige medarbejdergrupper på hovedkontoret og ude på pladserne, har vi skullet sikre et resultat, der kan fungere for hele DCU. Det, er vi glade for, er lykkes med denne aftale, som er HKs landsoverenskomst.

Nu glæder vi os bare til at byde velkommen til alle de mange danske og udenlandske campister, som skal koble af fra hverdagen ved at tage ud i landet og nyde naturen og hinanden.

Find jeres næste campingferie her, uanset om det er en kort forårstur eller længere sommerferie.

Se DCUs 21 campingpladser – her

Se DCUs 90 fordelspladser i Danmark – her

Find campingplads i hele Europa - her

Læs mere om hvilke fordele du får som medlem af DCU - her

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her