Østrigsk vintercamping i topklasse på Schluga Camping

Drømmer du om vintercamping i udlandet, hvor du oplever sneklædte bjerge, vinterhygge og wellness uden at du skal køre bjergkørsel, så er Schluga Camping i Kärnten værd at kigge nærmere på.

Af Anne-Vibeke Isaksen Foto: Ramsus Schønning

 

Drømmer du om vintercamping i udlandet, hvor du oplever sneklædte bjerge, vinterhygge og wellness uden at du skal køre bjergkørsel, så er Schluga Camping i Kärnten værd at kigge nærmere på.

I denne første del af artiklen kigger vi nærmere på campingpladsen og nogen af de herlige vinteraktiviteter der foregår omkring den.

 

Tre generationers camping

Camping Schluga ved byen Hermagor har eksisteret i over 60 år og drives i dag af tredje generation – og vel at mærke tre generationer med samme navn: Nobert 1, 2 og 3.

Nobert 3 er daglig leder af pladsen, men får stor hjælp af sin hyggelige far, der taler med gæster og sørger for at alle har det godt.

Man skal ikke undervurdere, hvor meget det betyder, at der sådan på gammeldags vis er tid til hyggesnak. Det er der her, og det gør, at du føler sig utroligt godt tilpas. Der er altid smil på læberne.

 

Image


 

 

 

 

 

Wellnesscenter og meget andet

Det hele begyndte med en græsplæne og meget simpel camping. I dag er Camping Schluga en meget moderne helårsåben campingplads med fornemme faciliteter, der er rengjort, som kun østrigerne kan. De har en helt særlig næse for detaljer, når der skal gøres rent, men i øvrigt også meget andet.

Blandt andet har pladsen sit eget wellnesscenter. Det består både af en naturlig badesø, en udendørs pool samt et stort indendørsareal med pool, spabade, sauna i forskellige afskygninger, samt mulighed for diverse behandlinger.

Der er også stillezoner med udsigt til de smukke bjerge, der ligger omkring campingpladsen.

 

Image

 Ikke kun alpint skiløb

Mange tror, man skal stå på ski for at tage på vintercamping, men det behøver du slet ikke. Nassfeld-skiområdet er ideelt til skiløb for hele familien, men du kan også bare tage liften op og nyde en kop kaffe i én af alpehytterne eller gå en tur.

Er det godt vejr, og det er det som oftest i Kärnten, der har over 200 solskinsdage om året, så fås bjerglandskaber ikke smukkere. 360 graders uforglemmeligt panorama, og du kan sågar se helt til Italien.

Hele området er fyldt med skønne spisesteder, hvor italienskinspireret mad i østrigske portionsstørrelser er på menuen. Alt til skiløb kan lejes, der hvor liften begynder.

Læs mere om Camping Schluga her

 

 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her