Oase Outdoors, Ratos, partnerskab

Oase Outdoors får ny partner

Oase Outdoors har underskrevet en partnerskabsaftale med Ratos, som er et nordisk investeringsselskab noteret på Nasdaq Stockholm. Oase Outdoors designer, producerer og sælger udstyr til camping og friluftslivet under tre stærke mærker Outwell®, Easy Camp® og Robens®.

Oase Outdoors ejes og drives i dag af familien Arens fra hovedkontoret i Give, Danmark. Aftalen betyder, at administrende direktør Henrik Arens overdrager ca. 80 pct. af virksomhedens aktier til Ratos, og dette tilfører ressourcer, der vil få en betydelig effekt på virksomhedens fortsatte succes. 

Henrik Arens fortsætter som administrerende direktør og beholder sammen med et antal nøglemedarbejdere lige over 20 pct. af virksomheden. Han udtaler: 
– Vi har arbejdet hårdt over årene for at opnå den markedsposition, vi har i dag og for at fortsætte denne udvikling, har vi søgt efter en partner, som har den relevant ekspertise og erfaring såvel som den finansielle styrke, der skal sikre Oase Outdoors i fremtiden. Vi sætter pris på Ratos som en etableret og ansvarsfuld investor og tror, at deres erfaring med aktivt ejerskab, vellykkede investeringer i vores branche – såsom Haglöfs – og deres stærke værdier som matcher vores, vil gavne os i vores videre udvikling.

Investment Director i Ratos, Robin Molvin, siger: 
– Oase Outdoors ekspertise kombineret med vores erfaring fra lignende investeringer gør, at vi ser dette som en meget interessant investeringsmulighed for Ratos. Oase Outdoors har en stærk forbrugerdrevet virksomhedskultur med fokus på innovation og høj kvalitet, hvilket har ført til en positiv salgsudvikling i de senere år og en stærk markedsposition i Europa. I samarbejde med Henrik og resten af teamet i Oase Outdoors ser vi et stort potentiale i at udvikle virksomheden yderligere, både gennem geografisk ekspansion og fortsat produktudvikling.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her