Hansa Park, attraktioner, oplevelser, Tæt på Tyskland, inspirationssite, Scandlines, Nordtyskland

Nyt dansk inspirationssite sætter fokus på weekendturen

Danskerne er glade for at pakke bilen og tage på en forlænget weekend, når der skal ske noget. Et nyt inspirationssite fra Scandlines hylder småturene og giver masser af gratis inspiration.

Hvor finder man den bedste forlystelsespark i køreafstand hjemmefra? Og hvor kan man opleve lækker mad uden at blive flået? Det er nogle af de tanker, der popper op, når danskere leder efter inspiration til deres næste get-away. Et større researcharbejde viser, at det især er ’gourmet’, der er udgangspunktet, når danskerne søger efter ferieinspiration på internettet. Og netop de ting, danskerne er mest interesserede i at opleve på en miniferie, er udgangspunktet for et nyt inspirationssite, der blev lanceret den 3. juli 2017. Det er færgerederiet Scandlines, der står bag det nye site, som går under navnet ’Tæt På Tyskland’.

Formålet med sitet er at slå et slag for, hvor mange oplevelser, der ligger og venter tæt på den anden side af den dansk-tyske grænse. Derfor kan man på sitet hente inspiration til miniferier i Nordtyskland, der som bekendt ikke er længere end en køretur væk. 

Tyskland nummer to
Ifølge Danmarks Statistik ligger Tyskland nummer to over danskernes favorit feriedestinationer. Som transportør af rejsende mellem netop Danmark og Tyskland vil Scandlines ifølge Brian L. Hansen, Product Manager hos Scandlines, gerne fortælle, hvor mange ting, Tyskland har at byde på:

–  Der er ingen tvivl om, at rigtigt mange danskere er vilde med Tyskland, men vi vil gerne brede det gode budskab ud og slå et slag for Tyskland som ferieland tæt på Danmark – og ikke alene som gennemkørselsland på vej længere sydpå, siger Brian L. Hansen.

Derfor ligger der nu på ’Tæt På Tyskland’ 100 dugfriske artikler med inspirerende billeder, film og informative links til ferieklare danskere. ’Tæt På Tyskland’ er opdelt i kategorier, så det er let at finde det, man søger efter. Under ’gourmet’ kan man eksempelvis finde underkategorier med information om alt lige fra Berlins 19 Michelinrestauranter, til hvilken dönerkebab, man skal smage, inden man dør.

Ud over gourmet er shopping, gå-ud-steder, wellness og kulturelle oplevelser i Nordtyskland også en del af paletten, og især aktiviteter centreret omkring storbyerne Hamborg og Berlin er i fokus.

Sitet ’Tæt På Tyskland’ blev lanceret den 3. juli 2017. Planen er, at der med tiden også vil være mulighed for at finde gode tilbud og købe pakkerejser på sitet.

Tjek sitet ud her

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her