Subaru

Nyheder fra Mercedes, Subaru og Ford

Mercedes introducerer T-klasse, Ford har faceliftet deres Focus og så er der billeder af fornyet Subaru

Første billeder af fornyet Subaru

Subaru Outback er en høj stationcar med komforten i højsædet. Med stor frihøjde og firehjulstræk er den samtidig en sikker partner på grus, smat og vådt græs. Designet har netop fået en overhaling, som nye billeder af Outback viser.

Mere sort plast giver indtrykket af en endnu mere robust bil. I kabinen er der bl.a. trådløs opkobling til Apple CarPlay.

 

Kompakt og praktisk luksus

Mercedes-Benz laver luksusbiler, men tyskerne har også en særdeles velsmurt afdeling for varevogne.

Det kommer nu private kunder til gode med den nye T-Klasse, som er en rummelig MPV-type bil med skydedøre i stil med VW Caddy - men med større fokus på luksus. T-Klasse, som fås med dieselmotor på 1,5 liter eller benzinmotor på 1,3 liter, er udviklet i samarbejde med Renault, som sælger deres udgave af bilen som Kangoo (i Danmark kun som varevogn).
 

Mercedes T
 

T-Klassen byder med sit cirka 450 cm lange karrosseri på overdådige pladsforhold og fem sæder, men senere kommer også en forlænget udgave med syv sæder. En elektrisk T-Klasse, EQT, er næste trin i udviklingen af den kompakte familiebil.

 

Faceliftet Focus klar hos forhandlerne

Ford Focus har været en køremaskine, siden første generation landede i slutningen af 1990’erne. Med den faceliftede og forfinede udgave af den nyeste Focus er køreegenskaberne både komfortable og dynamiske.
 

Ford Focus
 

Mens de fleste kunder som i dag køber bil hos Ford vælger Kuga PHEV, som vi testede som campingtrækker for nylig, er Focus stadig et rigtig godt bud. Den faceliftede, der fås som hatchback og stationcar, har må trække op til 1.500 kilo, og den fås fra cirka 275.000 kr.

 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her