Knaus, campingvogn, campingforhandler, camping

Nye svalereder – Knaus udvider forhandlerkredsen

Til 2017-sæsonen har Knaus udvidet sin forhandlerkreds i Danmark med ikke mindre end tre nye forhandlere.

– Vi har længe haft for øje at få udvidet forhandlernettet og har specielt haft fokus på de distrikter i Danmark, hvor vi har været uden repræsentanter gennem længere tid, udtaler Kim Godballe fra Procamp, som er agent for Knaus Tabbert-koncernen i Danmark.

I Midt- og Vestjylland er det et velkommen tilbage til Antons Campingcenter i Videbæk. Her har man tidligere været Knaus-forhandler gennem en længere årrække, og efter en lille pause er man nu tilbage. De første vogne er allerede landet på Falkevej, og her glæder man sig over igen at kunne sælge til og servicerer de mange gamle Knaus-kunder, der har været tilknyttet butikken.

Efter flere år uden er der endelig igen også Knaus i Danmarks næststørste by Aarhus. Her er Campinggaarden i Ormslev blevet ny forhandler. Campinggaarden fik i foråret nye ejere, og de henvendte sig straks til Procamp, da Aarhus tidligere har været en Knaus-højborg. Både hos forhandleren og hos Procamp er der forventninger om, at man igen kommer til at stå meget stærkt i Aarhus og omegn. De første vogne er på plads i butikken, og der er mange flere på vej.

”Mojn til Knaus” lyder det også i det Sønderjyske. Her har man fået forhandlingen af de populære vogne hos NH Camping i Rødekro. De har ligeledes fået den første Knaus-vogn ind i hallen, og der vil komme flere i de kommende uger. Knaus er for alvor tilbage i Sønderjylland, og det vil ikke mindst glæde de mange trofaste Knaus-kunder i det syddanske.

 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her