Outwell, luftfortelt, fortelt, telt, oppustelig

Nye stærke og funktionelle Outwell-luftfortelte

Outwell har udvidet sin Smart Air Imperial-kollektion med fire nye og eksklusive oppustelige fortelte, som appellerer til kræsne campister på udkig efter stil og funktionalitet, der matcher moderne enheders raffinement og flydende linjer.

Selv den mest krævende campist vil sætte pris på, hvordan det anvendte Outtex 6000 HD-stof bevarer sine egenskaber og sit udseende i hele dets levetid. Denne specielle Taslon-polyester gennemgår en særlig proces for at skabe et lærredslignende tætvævet stof, som er meget hårdt og elastisk i forhold til almindelig polyester. 

Nye pumper gør livet lettere
Campister i campingvogn kan også få glæde af Outwell Advanced Air Tube System – en unik ramme, som forbinder alle opretstående rør via et rør i toppen, hvilket også øger stivheden. Med One-go Inflation Technology pumpes rammen på det lukkede Smart Air Imperial fortelt hurtigt op ved blot at slutte den medfølgende effektive tovejshåndpumpe til en enkelt luftventil. Outwell har også produceret to nye valgfri elektriske pumper for at gøre campinglivet endnu lettere.

Beskyttelse mod insekter
De praktiske detaljer omfatter Outwell Awning Draft Protection, der giver et insekt- og trækfrit indeklima. Outwell Easy Pegging System kombineret med stormbarduner bidrager til sikkerheden og stabiliteten på campingpladsen. 

Bag de nye overdækkede D-formede sidedøre findes et heldækkende netpanel, som giver nem adgang i al slags vejr og skaber en insektfri ventilation, som holder teltet lyst og luftigt. Lynlåsgardinerne sikrer privatlivets fred, hvilket forstærkes af de store og unikke tonede vinduer, der giver et fremragende udsyn og begrænser indtrængning af UV-stråler. De lukkede tilbygninger er også forsynet med den nye Thermo-reflective coating, som er med til at sikre en stabil indetemperatur.

Image
Outwell, luftfortelt, fortelt, telt, oppustelig

 

Nye modeller
Corsair 350SA har en tagforbindelseslængde på 400 cm og anvender et enkelt vinklet hovedrør med tagrør til at skabe masser af gulvplads under en stabil ramme. Den store skrånende front kan åbnes helt og er beskyttet af et dybt solsejl understøttet af en stålstang.

Det store Corsair 400SA har en tagforbindelseslængde på 450 cm med ekstra plads, som sikres af et andet vinklet hovedrør. Den flade front kan åbnes helt op og er beskyttet af et dybt solsejl, som er forsynet med en stålstang, der sikrer ekstra stabilitet i blæsevejr – det perfekte sted at sidde, beskyttet mod sol og træk. 

Mirage 300SA har en tagforbindelseslængde på 350 cm, og dens tre buede stænger skaber en iøjnefaldende, vejrbestandig, slank profil, som er forsynet med tagvinduer med gardiner for at sikre ekstra lys i teltet. De to dørpaneler i fronten kan rulles til siden for at lukke op til naturen på solrige dage, en fornemmelse, som kan styrkes ved at rulle sidepanelerne, der er udstyret med D-døren og vinduet, tilbage. 

I Mirage 400SA er der føjet endnu et rør til 300SA, hvilket forlænger tagforbindelsen med 100 cm og gør teltet endnu mere rummeligt. De tre frontdøre og to sidepaneler kan åbnes helt for at skabe et fantastisk udendørs område beskyttet mod solen. 
                                            
Til længere campingvogne har Mirage 500SA en forbindelseslængde på 500 cm, samtidig med at alle andre dimensioner og detaljer fra 400SA er bevaret, så campister i campingvogn kan nyde den atmosfære, der opstår, når de tre forreste døre og to sidepaneler åbnes helt og skaber et fantastisk udendørs område beskyttet mod solen.

Et valgfrit sideanneks kan monteres på begge sider af alle Mirage-fortelte som soveplads til tre personer eller ekstra opbevaringsplads. De øvrige valgmuligheder omfatter loftsbeklædning, tilpasset tæppe og underlag til hver model, som øger komforten og isoleringen. 

Hver model fås med valgfri loftsbeklædning, tilpasset tæppe og teltunderlag, som øger komforten og isoleringen. 

Læs mere om Outwells produkter

 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her