Outwell, bustelte, Smart Air, campingtelt, camping

Nye Smart Air-bustelte med øget funktionalitet

Outwell har videreudviklet sine populære kollektioner af oppustelige Smart Air-bustelte med to nye modeller og en omfattende opdatering af et eksisterende design. Det er for at kunne tilbyde et endnu større udvalg af praktiske, nemt opsatte ekstra opholdsrum til autocampere og ombyggede kassevogne.

De nye bustelte Atlantic Road SA og Ocean Road SA er begge udstyret med det nye Outwell Advanced Air Tube System, der består af den gennemtestede One-go Inflation Technology og de nyeste vinklede luftrør. Det er for at sikre en pålidelig, nem opsætning og en vindbestandighed, som sammen med Easy Pegging System og den aerodynamiske profil kan modstå vindstyrke 9. 

Beskytter og holder tæt
Det enestående Outtex 6000-materiale med prægning giver exceptionel beskyttelse mod vejret og er det ypperste inden for polyester, udviklet og fremstillet udelukkende til Outwell. Disse tilbygninger er spækket med Outwell-detaljer, som det unikke Link Access Zone System, der dækker mellemrummet mellem køretøjet og en lukket tilbygning samt Outwell Sealed Ground System, som fastgør bunden til yderteltet for at give maksimal beskyttelse mod træk, vandindtrængning og insekter. 

Det nyeste Easy Access System med netpaneler anvendes til både hovedindgangen og Link Access Zone System. De D-formede døre giver uhindret adgang og insektfri ventilation, og fordørene er beskyttet af et overdækket indgangsparti. Alle vinduer er nu forsynet med store, tonede vinduer med fikspunktgardiner, der beskytter privatlivets fred og giver UV-beskyttelse uden at begrænse udsynet. Begge tilbygninger har store sidepaneler, som kan åbnes og rulles op, så man kan lukke solen ind.

Image
Outwell, bustelte, Smart Air, campingtelt, camping

Kan fungere som familietelt
Ocean Road SA er en ny type bustelt, der kan fungere som et familietelt med fem sovepladser, når det ikke anvendes sammen med en autocamper. Det er forsynet med et aftageligt indertelt med to sovekabiner og Universal Connection System - et særligt tag, der gør det muligt at rulle et af de store sidepaneler op og anvende det som dør, når det er fastgjort til køretøjet. 

Country Road SA og Country Road Tall SA er konstrueret med en fastgørelseshøjde på 240-290 cm til større køretøjer og forsynet med et ekstra rør, som øger opholdsrummet i Atlantic Road SA. Teltet har et enkelt tunneldesign, mens alle de innovative Outwell-funktioner er bevaret.

Ekstraudstyr som f.eks. et topersoners indertelt til Atlantic Road SA og Country Road, underlag, tæpper og hyggelige Inlayzzz-tæpper i sovekabinen gør beskyttelsen og komforten endnu bedre. To digitale elektriske pumper, der også kan tilkøbes, kan erstatte den medfølgende kraftige manuelle pumpe. 
 

Image
Outwell, bustelte, Smart Air, campingtelt, camping

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her