DCU-Camping Hesselhus - luksushytte 4 pers

Nye luksushytter klar til gæster

Nu kan gæsterne rykke ind i nye hytter på DCU-Camping Hesselhus.

De tre hytter på DCU-Camping Hesselhus ved Silkeborg har faktisk været klar i et stykke tid, men der har været udfordringer med at få møblerne til hytterne frem, og derfor er det først nu, at de er klar til at blive lejet ud til gæsterne.

Hytterne er alle opført af EXCELLENT-huse. To af dem er på 43 kvadratmeter, mens den sidste er på 22 kvadratmeter.

Tag vennerne med
De tre nye luksushytter på DCU-Camping Hesselhus er blot de seneste i rækken af hytter, der opstilles på DCUs 21 campingpladser. Hovedbestyrelsen har vedtaget en 5-årig strategi, der blandt andet går ud på at renovere gamle hytter og sætte nye hytter op på en række af DCU-campingpladserne.

De senere år har blandt andet DCU-Camping Ålbæk Strand, DCU-Camping Odense, DCU-Camping Rørvig Strand, DCU-Camping Gjerrild Strand, DCU-Camping Lyngvig Strand, DCU-Camping Åbyskov Strand og DCU-Camping Kulhuse således fået nye luksushytter.

DCU-Camping Hesselhus - luksushytte 4 pers udefra

Hytterne er en oplagt mulighed for de DCU-medlemmer, der i mange år har camperet, men som ikke længere har fysikken til at køre af sted med bil og campingvogn eller autocamper. Ved at leje en hytte kan de fortsat nyde stemningen på en campingplads og samtidig glæde sig over, at de ikke behøver at gå ned på komfort, fordi luksushytterne er udstyret med blandt andet opvaskemaskine, gulvvarme, solstole og lækker terrasse med grill.

Hytterne er også en god mulighed for dem, der gerne vil have gode venner, som ikke normalt camperer, med på camping, ligesom de også appellerer til børnefamilierne, som ikke har lyst til at leje et sommerhus, hvor det til tider kan være svært for børnene at finde legekammerater. Det problem har man aldrig på en campingplads.

Som medlem af DCU får du 10 % rabat på hytteleje i lavsæsonen.

Læs mere om DCU-Camping Hesselhus

 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her