nye lejrchefer, Tina Engberg, Michael Hansen, DCU-Odense City Camp, DCU-plads

Nye lejrchefer i Odense

Ægteparret Tina Engberg og Michael Hansen skal fremover stå i spidsen for DCU-Odense City Camp.

Tina Engberg og Michael Hansen kan både byde på relevant erhvervserfaring og stort lokalkendskab, når de 1. december 2017 bliver lejrchefer på DCU-Odense City Camp. De tager over efter de hidtidige lejrchefer, Tove og Knud Bæklev. 
Tina Engberg og Michael Hansen, begge 47 år, har boet i Odense det meste af livet. Sammen har de to piger på 19 og 16 år.

Rykker mod syd
Ægteparret har de seneste to sæsoner været lejrchefer på Hasmark Strand Camping i Otterup på Nordfyn. Nu flytter de 25 km mod syd, hvor de glæder sig til at tage imod pladsens gæster med god service og imødekommenhed. 

 – Campingpladsen i Odense var den, vi allerhelst ville have, for her kan vi kombinere et spændende job med at bo i den by, vi elsker. Det glæder vi os meget til, siger Tina Engberg.
– Vi har haft to gode sæsoner på Hasmark, men især om vinteren har både vi og vores to store piger følt, at Otterup var lidt langt væk, når man har været vant til at bo i en by som Odense, supplerer Michael Hansen. 

Image
DCU-Odense City Camp, DCU-plads

 

Sjovt og benhårdt
Han er oprindelig uddannet gartner og har arbejdet 27 år som produktionsleder på et gartneri i Odense. Tina Engberg er uddannet hos Nordisk Film og har i en årrække arbejdet som programmedarbejder og produktionskoordinator hos forskellige tv- og filmselskaber. 

I foråret 2016 foretog de et gevaldigt karrierespring, da de skiftede livet med grønne planter og tv-produktion ud med titlen som lejrchefer på Hasmark.

– Vi havde nået en alder, hvor vi blev enige om, at skulle vi lave noget andet, så skulle det være nu, forklarer Michael Hansen.

I fritiden er parret erfarne campister med egen campingvogn, men det var først, da de begyndte på Hasmark, at de lærte campingbranchen at kende fra den anden side af skranken. 

– Det har været lige præcis, som vi forventede: hamrende skægt og benhårdt, siger Tina Engberg om livet som lejrchef.

Har masser af planer 
Parret understreger, at den første tid skal bruges til at lære plads og gæster godt at kende. Og så glæder de sig til at komme i gang med at udnytte campingpladsens nærhed til byen. 

– Vi vil gerne lave nogle flere børneaktiviteter på pladsen, og så vil vi meget gerne lave nogle pakketilbud i samarbejde med byens seværdigheder, hvor man kombinerer overnatning på campingpladsen med f.eks. koncerter, musikfestivalen Tinderbox, H.C. Andersen-arrangementer, besøg på julemarked, Odense Zoo og lignende. Vi kender hver en krog af byen, så når gæsterne spørger om noget, har vi rigtig gode muligheder for at hjælpe, siger Tina Engberg. 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her