Slagelse Camping & Outdoor, Bürstner, Hymer, Fendt

Nye campingvogne hos sjællandsk forhandler

Slagelse Camping & Outdoor udvider med yderligere tre mærker

Klassikere tilbage i butikken
Slagelse Camping & Outdoor har tidligere forhandlet campingvogne fra Bürstner og Hymer. De har været væk fra butikken et par år, men kommer nu stærkt tilbage.

– Vi er rigtigt glade for igen at kunne tilbyde Bürstner og Hymer i vores butik. Det har altid været populære mærker, der er kendetegnet ved god kvalitet og smarte løsninger, fortæller indehaver Torben Hansen og fortsætter: Faktisk har Bürstner igennem flere år været vores bedst sælgende mærke. Jeg er overbevist om, at Büstner og Hymer sammen med endnu et nyt mærke, vil supplere de øvrige mærker, vi har i butikken rigtigt godt.

– Vi har før erfaret, at Bürstners og Hymers sortiment passer godt sammen. Hymer har f.eks. modeller som Eriba Touring og Feeling med hævetag. Derudover er de også kendt for luksusmodeller i Nova og Nova-S serien med helt unik konstruktion og isolering. Faktisk er Hymer Nova et godt bud på en vintervogn, da den fås med Alde-centralvarme og vandbåren gulvvarme. Bürstner tilbyder bl.a. den prisbillige, men flotte Premio-serie, der er den perfekte begyndervogn for den lidt kræsne campist. Kvaliteten er i top og prisen i bund. Desuden er Bürstner det eneste vognmærke, der tilbyder de smarte hævesenge i deres plus serie, hvor der bl.a. kommer to nye modeller i 2017.

Flere kvalitetsvogne finder vej til Slagelse
– Vi har længe rigtigt gerne ville have Fendt ind i vores butik. Vi har altid ment, at Fendt er et af de bedste mærker på markedet. Det er suveræn kvalitet selv ned til de mere prisbillige serier som Saphir-serien. Fendt har rigtigt meget at byde på med mange forskellige smarte grundplaner og løsninger. For eksempel kan man få Trumas Combi C-varmer med I-net i mange af modellerne. Det gør, at man kan fjernstyre varmen fra sin mobiltelefon, fortæller Torben Hansen.

Bredt sortiment
– Vi glæder os rigtigt meget til at udvide paletten og kunne tilbyde vores kunder et bredt sortiment af campingvogne. Med de nye mærker opnår vi at kunne tilbyde campingvogne i mange design og størrelser, samt i alle prissegmenter. Alle vores mærker er kvalitetsmærker, men henvender sig til forskellige målgrupper. Der er alt fra campingvogne til de kunder, der godt kan lide de mere simple løsninger, til campingvogne til de kunder der kan lide masser af detaljer med smarte og avancerede løsninger. Med mærker som Caravelair, T@b, LMC, Fendt, Hymer og Bürstner, samt Camp-Let teltvogne, tilbyder vi et bredt udvalg samt diverse udstyr, slutter Torben Hansen. 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her