Foto: Rasmus Schønning

Nyd efterårsferien med rabat hos DCU

Efterårsferien står for døren, og hvad enten du er til campingvogn, autocamper eller hytteferie, så har DCU en masse dejlige campingpladser at vælge mellem.

Trænger I til en afslappende efterårsferie lidt væk fra det hele, så tag på campingtur til en af DCUs 20 skønne campingpladser. Du kan naturligvis bo i egen vogn eller autocamper, eller du kan tjekke ind i en af DCUs mange typer af hytter - lige fra budget til nye luksushytter med god plads.

På mange af DCUs campingpladser er der masser af aktiviteter for både børn og voksne i efterårsferien - spørg på den plads, du har udset dig og hør nærmere.

Fælles for campingpladserne er, at de ligger helt fantastisk midt i nogle af Danmarks smukkeste landskaber med direkte adgang til dejlige gå- og cykelture. Der er også pladser tæt på Aarhus, Odense og København, så I nemt kan tage på shopping og besøge de store attraktioner. 

Se alle 20 pladser

Se alle DCUs hytter 

Meld dig ind i DCU og spar op til 50%
Du behøver ikke være medlem af DCU for at overnatte på DCUs 20 campingpladser, eller leje en hytte, men er du medlem, får du 30 % rabat på overnatningsprisen, når du kommer med egen vogn eller telt, og 10 % rabat på hytteleje i lavsæsonen.

Det betyder, at et medlemskab af DCU er tjent hurtigt hjem, og som medlem får du bl.a masser af inspiration til andre ferier i Danmarks største campingmagasin, Camping-fritid, leveret i din postkasse otte gange om året og bunkevis af medlemsrabatter på bil- og campingvognsrelaterede services, seværdigheder og meget andet.

Nye medlemmer får resten af 2023 med sammen med 2024
Har du ikke været medlem i år  men melder dig ind i efter 1. oktober, får du resten af året med i købet kvit og frit, så du også i f.eks. efterårsferien kan nyde godt af rabatterne på overnatning på DCUs egne campingpladser og på DCUs fordelspladser - og naturligvis få adgang til de mange øvrige fordele, hvor du bl.a. sparer penge på service af campingvognen eller autocamperen, får rabat på entréen til en masse spændende seværdigheder, adgang til at købe en unik campingforsikring m.m. Se de mange fordele her - og husk: der kommer løbende nye fordele til.

Du kan læse mere om, hvad du får som medlem af DCU og melde din ind lige her.

 

Luksushytter

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her