Dometic CFX-serien

Ny generation af elektriske kølebokse fra Dometic

Dometic lancerer nu den nye generation af sin populære CFX-køleboks: CFX3. Den næste CFX-generation har både fået et designmæssigt løft og er den mest energieffektive på markedet. Det nye sortiment omfatter blandt andet verdens første køleboks med indbygget isterningmaskine.

Af redaktionen

Januar 2020

 

Under udviklingen af den nye CFX-generation har Dometic spurgt brugerne, hvilke krav de har til en køleboks. Undersøgelserne har vist, at moderne forbrugere ønsker at fortsætte deres daglige vaner, selv når de er langt væk hjemmefra. De vil have adgang til friske og sunde madvarer uden at skulle tænke over, om der er strøm nok til at holde køleboksen kørende.

CFX3 er de mest energieffektive i branchen og køleboksene har fået energimærke A++ (CFX3 35-55). Samtidig kan de holde en konstant køle- eller frysetemperatur, så friluftsentusiaster kan rejse længere væk i længere tid og tage frisk frugt, grøntsager, kød, fisk og andet med på rejsen.

Innovativt design

Image
Dometics nye CFX3 100 køleboks

Dometics globale designteam har vundet flere priser for deres designs. Deres udgangspunkt i brugernes adfærd og behov har gjort, at den nye CFX3 har fået mange innovative egenskaber: Et bedre og mere brugervenligt betjeningsdisplay, en lås, som er let at åbne, bedre bærehåndtag og forbedret LED-belysning er bare nogle af dem.

CFX3 er stadig lige så robust som tidligere modeller, hvilket er nødvendigt, når køleboksen skal med på eventyr. Det nye betjeningspanel er vandtæt og vejrbestandigt, og boksene har fået et mere effektivt USB-opladerstik, som kan oplade mobiltelefonen hurtigt.

 

Moderne elektronik

Elektronikken har fået en stor opgradering, så CFX3 lever op til behovene i nutidens digitale verden. Udover wi-fi kan CFX3 nu også forbindes til en mobiltelefon eller tablet via Bluetooth®. Det giver en mere pålidelig forbindelse og bruger mindre energi.

Den nye mobilapp giver et godt overblik med en graf, der viser temperaturer og strømforbrug over tid. Appen advarer også brugeren, hvis temperaturen i boksen afviger fra det indstillede niveau.

 

Verdens første med isterningmaskine

Image
Dometic CFX3 55IM med indbygget isterningmaskine

Dometic CFX3 55IM-modellen er helt unik: Som den første køleboks i verden har den en indbygget isterningmaskine, som laver isterninger til drinksene, samtidig med at man kan have køleskabstemperatur i resten af køleboksen.

  Sæt strøm til øjeblikket

  Med Dometic CFX3 vil små og store eventyr på vejen, ude i naturen, på vandet eller i baghaven få næring fra friskere og
  sikrere madvarer, mindre spild og mere tryghed, så brugerne får mere overskud til at være til stede i nuet.

  Dometic CFX3-serien vil være tilgængelig på markedet fra 1. februar 2020. Priserne starter ved kr. 6.499,-

   

   

   

  Image
  DCU medlemskab collage

  Danmarks største camping-fællesskab

  Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

  Bliv medlem her