Bom i Tranum

Ny bom gør hverdagen lettere

Gæsterne får samme fleksibilitet som hidtil, og for campingværten er en ny automatisk bom en stor hjælp.

En bom, der åbner og lukker af sig selv, kan gøre en stor forskel. Det er den nye automatiske bom på DCU-Camping Tranum et godt eksempel på.

 

Tekst Torben Brandt

Hidtil har campingvært Lisa Kronborg Sørensen hver dag året rundt skullet køre hen på campingpladsen for manuelt at åbne bommen kl. 7 og lukke den igen kl. 22, når dagen er omme. Det er ikke længere nødvendigt.

– Det gør min dag langt mere fleksibel, at jeg ikke længere skal åbne og lukke bommen på bestemte tidspunkter, siger Lisa Kronborg Sørensen.

Hun understreger, at den automatiske bom vil gøre ind- og udkørsel lige så fleksibel som hidtil for pladsens gæster.

– Tidligere stod bommen bare åben mellem kl. 7 og 22, hvor gæsterne kunne køre ind og efterfølgende komme op i receptionen og fortælle, hvilken plads de havde taget. Med den automatiske bom er det sådan, at hvis man ankommer, hvor der ikke er nogen i receptionen, går man op til hoveddøren og tager en oversigt over ledige pladser plus en velkomstfolder og et bomkort, og så kører man ind på campingpladsen, fortæller Lisa Kronborg Sørensen og fortsætter:

– Næste dag kommer man op i receptionen og fortæller, hvor man har lagt sig, og hvor længe man gerne vil blive, og det fungerer rigtig fint. Jeg har lige talt med et tysk par, der kørte ind sent i går aftes, og som her til morgen kom op for at afregne.

 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her