autocamper, Knaus, campingyheder, 2018-modeller, Camping Branchen

Nu triller næste års campingmodeller ind hos forhandlerne

Allerede nu er der mulighed for at se de nye 2018-modeller af campingvogne og autocampere.

Selvom kalenderen stadig siger sensommer og tidligt efterår, så opererer campingbranchen med sin helt egen tidsregning. Modelåret for campingvogne og autocampere 2017 er således slut, og nu er det næste års modeller, som er på vej.

– De helt nye modeller er allerede begyndt at trille ind hos forhandlerne, og de kommende måneder byder både på masser af præsentationer i form af messer og fremvisninger hos den lokale campingforhandler, siger Jesper Behrensdorff, formand for Camping Branchen.

Populære autocampere
Han håber, at modellerne for 2018 fortsætter den positive udvikling, som campingbranchen har oplevet i 2017. Ikke mindst interessen for autocampere synes at vokse dag for dag.

– Vi mærker i den grad, at danskerne har fået smag for autocamperen, og den frihed der består i, at bil og bolig er samlet i ét. Der kommer flere og flere autocampere på landevejene, og samtidig er udbuddet af modeller større end nogensinde, siger Jesper Behrensdorff.

Image
autocamper, KABE, campingnyheder, 2018-modeller, Camping Branchen

 

Oprydning betyder prisnedsættelse
Udover muligheden for at kunne tage bestik af næste års campingmodeller, så understreger Jesper Behrensdorff, at den kommende tid også er en kærkommen anledning til at gøre et godt køb hos den lokale campingforhandler. Sæsonoprydningen er nemlig også skudt i gang, og hos forhandlerne skal der gøres klar til de nye produkter.

– Hvis man vil gøre et godt køb og samtidig tage bestik af, hvad næste års campingsæson kommer til at byde på, så er det i høj grad i efteråret, at man skal aflægge campingforhandleren en visit, slutter Jesper Behrensdorff.
 

Find Camping Branchens forhandlere her

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her