Hækl din egen campingtur, hækling, håndarbejde, sysler, campingsysler, bog, camping

Nu kan du hækle din egen campingtur

Med udgivelsen af bogen 'Hækl din egen campingtur' kan du sysle med nål og garn og kreere det sødeste campingudstyr til din helt egen campingtur.

Med bogen får du ikke kun opskrifter på sjove campingvogne, telte og udstyr, du får også en god indføring i hækleteknikker, materialer og forkortelser, så du er godt rustet til at gå i gang med at hækle. 

Tag afsted i en vintage campingvogn, overnat i telt eller tipi, nyd en vaffel ved isbilen, padl afsted på kanotur, tag på kanalbådssejlads eller begiv dig ud på en vandretur i bjergene – med disse fine, nostalgiske projekter kan du sammensætte lige det udendørseventyr i miniatureformat, du lyster.

Image
Hækl din egen campingtur, hækling, håndarbejde, sysler, campingsysler, bog, camping

 

Hækl de fineste små soveposer, picnictæpper, lejrbål og stegepander, småbitte vaffelis, sneklædte bjerge og farvestrålende flagranker for at gøre oplevelsen komplet, og skab den mest fortryllende lille verden, hvor fantasien kan få frit spil. Børnene vil elske at lege med deres små Playmobil- eller Lego-figurer i den fine, nye campingverden.

Så nuttet har det aldrig før været at tage på camping!

Bogen er skrevet af Kate Bruning og er oversat af Miriam Hummelshøj. Den udkommer 2. september 2016 på Turbine Forlaget.
 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her