Reimo campervan

Nu kan du få en dansk opbygget campervan

Firmaet JP Caravan i Hedehusene ved Roskilde er blevet certificeret Reimo Van-Concept partner og kan dermed opbygge campervans for danske kunder.

Pressemeddelelse redigeret af redaktionen

Interessen for campervans både i Europa og oversøisk er stor, og det kan Reimo, som er tysk producent af campingudstyr, reservedele og opbygningskomponenter, mærke.

Firmaet har et forhandlernet i mere end 60 lande, og cirka halvdelen af Reimos forretning består af udvikling og produktion af komponenter til opbygning af campervans.

 

reimo teamFra venstre: Christopher Thinghøj Pedersen, opbygger, Jesper Povelsen, direktør hos JP Caravan, og Torben Qvist Bærholm, export manager hos Reimo.

 

Få din personlige campervan

Den markante vækst og interesse for campervans har betydet, at det nu også her i Danmark er blevet muligt at få opbygget sin personlige Reimo campervan.

Firmaet JP Caravan i Hedehusene ved Roskilde har således for nylig fuldført et opbygningskursus hos Reimo og er dermed blevet certificeret Reimo Van-Concept partner.

Det betyder, at der på værkstedet nu gerne må monteres Reimo hævetag og højtag, Reimo VarioTech sovesofaer med tilhørende gulvskinne-system, møbelmoduler, oliefyr, solcellesystemer og alt øvrig teknik i forbindelse med campervan-opbygningen.

Desuden kan firmaets salgsafdeling bistå med salg og rådgivning.

 

Klar med showroom

Som konsekvens af det nye partnerskab vil der snarest blive etableret et showroom med forskellige møbelløsninger, og hvor man kan få en fornemmelse af de valg, der skal træffes, hvis man vil bestille en ny campervan.

Desuden vil man kunne se såvel en Reimo campervan som diverse former for campervan-udstyr i udstillingen.

 

Disse biler kan opbygges til campervans

Det er ikke alle biler, som kan opbygges til campervans efter Reimo Van-Conceptet.

Herunder kan du se en oversigt over de biler, hvor det kan lade sig gøre. Det kan være både nye og brugte vogne, det kan være din egen, og det kan være en, som JP Caravan hjælper med at finde.

Reimo minicampers
VW Caddy Maxi og Ford Connect

Reimo campervans
VW T7/T6/T5/T4/T3, Mercedes Vito/EQV/Vito V-class, Renault Trafic, Opel Vivaro, Fiat Talento, Nissan NV 300, Ford Transit Custom, Citroën Spacetourer, Peugeot Travelller, Toyota Proace Verso og Opel Zafira D Life.

Reimo maxicampers
Mercedes Sprinter og VW Crafter.

 

 

T6
Reimo campervans kan nu fås dansk opbygget på mange forskellige mærker.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her