Autocampere og vans har hidtil været udstillet sammen med campingvognene på de danske messer, men i weekenden den 30. oktober-1. november får de deres helt egen messe i Fredericia.

Nedtælling til premieren på Autocamper Show

Billetsalget er i gang til Danmarks eneste autocamperudstilling, som afholdes i MESSE C i Fredericia fra slutningen af oktober. Hallerne er underlagt samme corona-restriktioner som storcentre, hvilket bl.a, betyder god afstand og et begrænset antal billetter.

Redigeret af redaktionen

Om godt en måned byder MESSE C i Fredericia indenfor til en messe for det hastigt voksende autocamperfolk i Danmark, når Autocamper Show åbner dørene til mindst 120 af de nyeste autocampere og campervans. Dertil kommer en lang række udstillere med udstyr, services, udlejning og rådgivning målrettet mod det frie liv på fire hjul.

Billetsalget i gang

Autocamper Show arrangeres med bred opbakning fra branchens importører og forhandlere, som præsenterer en vifte af de nyeste 2021-modeller. Ifølge Charlotte Buus, projektleder i MESSE C, er det ikke kun udstillerne, som bakker markant op om den nye udstilling.

- Vi har lige åbnet billetsalget for få dage siden, og interessen fra publikum er allerede stor. Så det tegner rigtig godt, siger Charlotte Buus forud for premieren i weekenden den 30. oktober-1. november.

Trygge rammer

Coronasituationen er naturligvis noget, som messen bliver nødt til at forholde sig til, og ifølge projektlederen har nogle spurgt ind til, om Autocamper Show overhovedet kan gennemføres.

- Svaret er ja, det kan vi godt. Vi er underlagt storcenter-restriktionerne og kan derfor gennemføre en tilfredsstillende og sikker messe med de samme sikkerhedsforanstaltninger, som man kender fra supermarkeder og storcentre. Vi har op til 16.000 kvadratmeter til rådighed i hallen, og vi kører med store stande, god afstand, bredere og retningsbestemte gange, spritstationer, skiltning og ekstra rengøring.

- Desuden er der et begrænset antal billetter til salg, som svarer til det antal personer, der må være i messeområdet, således at vi sikrer den nødvendige afstand mellem de besøgende, siger Charlotte Buus.

Hun tilføjer, at købte billetter naturligvis bliver refunderet, hvis skærpede krav eller en forværret coronasituation umuliggør arrangementet.

- Men vi er meget fortrøstningsfulde, og vi glæder os til at åbne dørene til en tryg, sikker og frem for alt spændende oplevelse på Autocamper Show 2020, siger Charlotte Buus.

Du kan læse mere på www.autocampershow.dk, hvor du også kan købe billetter. 

 

 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her