FFA 2023

Nedtælling til Ferie for Alle

Skandinaviens største feriemesse finder sted i Herning fra 24. til 26. februar. Det er 25. gang, messen finder sted.

31.000 kvadratmeter med camping fordelt på ni haller. Det er, hvad de besøgende kan glæde sig til, hvis de gæster Ferie for Alle i Messecenter Herning i dagene fra 24. til 26. februar.

– Campingpladserne har haft et flot år, og 2023 ser også ud til at blive rigtig fint. Trenden trækker mod naturen og dét at være i naturen, og det er selvsagt godt for campingbranchen - det er jo lige præcis det, vi kan tilbyde. De danske campingpladser har nogle af de bedste beliggenheder, der kan opdrives i dette land, og vi danskere elsker at have højt til loftet og kunne høre fuglene pippe, konstaterer CEO i Isabella A/S Morten Kjeldsen og fortæller, at også salget af vogne har været tilfredsstillende.

Samtidig ser han en stor styrke i, at campingbranchen på Ferie for Alle har mulighed for at mødes med den øvrige, samlede feriebranche.

– Det er uvurderligt, at campingbranchen kan samles i Herning sammen med repræsentanter fra også alle de andre ferieformer. Det er vigtigt - også fordi mange i dag både camperer og tager på andre typer rejser. Besøgende på messen kan forvente en bred palet af tilbud, og jeg kan se, at outdoor-sektoren i det hele taget er stærkt repræsenteret i år, lyder det fra Morten Kjeldsen, der glæder sig til igen at vise produkter frem og møde nye såvel som eksisterende kunder og samarbejdspartnere.

 

Nordens største campingsupermarked

Morten Kjeldsen er ikke alene med sin opfattelse af, at campingbranchen trods verdenssituationen fortsat har vind i sejlene.

– Camping er stadig moderne, og de første uger af 2023 har også vist, at interessen for rejseformen stadig er stor. Verden ser selvfølgelig anderledes ud end for et år siden, og det er noget, vi som forhandlere og importører skal navigere i. Men vi er klar, og foråret venter lige om hjørnet, fastslår Kim Godballe, der er salgsansvarlig for Campex ApS, som har agenturet for Hobby og Fendt i Danmark. 

– Ferie for Alle er jo det perfekte udstillingsvindue. Jeg plejer at kalde det Nordens største campingsupermarked. Det er en kæmpe mulighed for at få budskabet ud omkring verdens bedste ferieform. Hvor kan man ellers få 60.000 potentielle kunder på en weekend? Og så er det jo et fint pejlemærke ind i den sæson og det forår, som kommer meget snart, siger Kim Godballe, der glæder sig til at præsentere vognene på Hobby- og Fendt-standen.

Det gælder eksempelvis den nye Fendt Tendenza 560 SFDW og den Fendt Apero-serie, der henvender sig til den unge familie. Standen byder desuden på 21 forskellige Hobby-vogne, herunder et par fra den nye Maxia-serie.

 

Flere nyheder, vintercamping, jubilæumsområde og prisuddeling

Også Intercamp er på pletten med en stand, der blandt meget andet byder på nyheder i form af campingvognen Knaus Azur og camperne Knaus Tourer Van og Weinsberg X-Cursion Van, der begge som noget helt nyt er bygget på VW T6.1. I det hele taget trakterer campingmessen i år med en komplet udstilling med samtlige mærker repræsenteret.

Også en række campingpladser indfinder sig, og messens egen vintercampingplads bag messehallerne, der arrangeres i samarbejde med Dansk Camping Union, er klar til at tage imod. Da Ferie for Alle i år fejrer 25-års jubilæum, vil de besøgende desuden kunne tage på en nostalgisk tur ned ad mindernes allé i et jubilæumsområde med et par klassiske MKP-campingvogne og telte fra tidligere tider. Endelig bliver også Danish Camping Award traditionen tro afholdt i forbindelse med messen.
 

Foredrag med Anne-Vibeke – Et helt liv med camping

Kom også og hør et inspirerende foredrag med DCUs landsformand, Anne-Vibeke Isaksen, der i mere end 25 år har rejst og camperet i det meste af verden. Det er blevet til over 100 lande og 6 kontinenter.

Anne-Vibeke giver gode rejsetips til den kommende sæson og fortæller sjove anekdoter – altså alt det I ikke ser på tv – på sin sædvanlige inspirerende og positive facon.

Der er to foredrag, henholdsvis lørdag og søndag kl. 15, og efter foredragene kan du møde Anne-Vibeke på DCUs stand i Hal H, hvis du har spørgsmål eller lyst til en snak. Her kan du også få Campingbogen 2023 med hjem.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her