Henne Strand Camping, Natur-suiter, hytte, camping, campinghytte

Campingferie

Natur-suiter med et strejf af luksus

På Henne Strand Camping har de haft travlt de sidste par uger. De har nemlig installeret tre spritnye såkaldte Natur-suiter.

– På 2 ½ uge har vi udgravet til klokkering og vand, installereret og indrettet samt bygget en lækker terrasse med loungemøbler rundt om hver enkelt af de nye suiter, fortæller indehaver Peder Schau Kristensen.

De nye Natur-suiter er til to personer og er bygget til folk, som ønsker et strejf af luksus. Suiten har et stort rum med opredt dobbeltseng og mini-køkken med køleskab og håndvask. Der er et rummeligt badeværelse med toilet, føn og afskærmet bruseniche. Til suiten er der desuden også en overdækket terrasse med bænk og bord samt en åben terrasse med loungemøbler, så morgenmaden eller aftensmaden kan nydes under åben himmel.

Billede
Henne Strand Camping, Natur-suiter, hytte, camping, campinghytte

 

– Vi har blandt andet givet den gas på indretningen med lækkert interiør, SMEG-køleskab og espressomaskine, hvor der også kan laves te, fortæller Peder Schau Kristensen – og fortsætter: Vi har tit folk, der skal besøge nogle venner i et sommerhus i nærheden, men der er ikke plads til at overnatte, og så de ringer til os for at høre, om vi har plads. Det har vi normalt ikke i højsæsonen, men disse Natur-suiter kan man booke på dagsbasis i stedet for en hel uge ad gangen, så det er jo oplagt til et kort ophold. Af samme grund er de perfekte til en kæresteweekend, hvor man bare vil slappe af og gå en tur til stranden eller på shopping. Der er 500 meter til stranden, og så er der både gourmetrestaurant, caféer, bagerier, tøj- og brugskunstbutikker samt købmænd indenfor rækkevidde. Man kan booke Natur-suiterne hele sæsonen, slutter Peder Schau Kristensen.

Billede
Henne Strand Camping, Natur-suiter, hytte, camping, campinghytte
Natur-suiterne kan bookes hele sæsonen. Læs mere om Natur-suiterne her