Det nye værtspar på DCU-Camping Nærum, Bente og Søren Keller. Foto: Privat

Mød de nye værter på DCU-Camping Nærum

Bente og Søren Keller vil sætte det gode værtskab og nærværet i centrum, når de 19. marts 2021 begynder som nye lejrchefer på DCU-Camping Nærum. Det hidtidige værtspar, Dorthe og Ulrich Helledie, rykker fra Nærum til DCU-Camping København – Absalon.

Af Torben Brandt

Det nye værtspar på DCU-Camping Nærum, Bente og Søren Keller, glæder sig til, at det bliver den 19. marts, og bommen går op til en ny sæson på campingpladsen 15 km nord for København.

Hun er 56 år og har de seneste 16 år arbejdet på feriecentret Skallerup Klit i Nordjylland, mens 55-årige Søren Keller er uddannet elektriker og kommer fra en stilling som direktør i et større el-firma. Begge er vant til masser af kundekontakt, og erfaringerne derfra glæder de sig til at medbringe til DCU.

– For os er det vigtigt at tage det gode værtskab med til Nærum og at have gæsten i fokus. Service, kundepleje og nærvær bliver noget af det, vi vil lægge vægt på, fastslår Bente Keller.

"Som at komme hjem"

Søren Keller har haft mange rejsedage i sit tidligere job og har tre dage ugentligt arbejdet i København. En behagelig sidegevinst ved jobbet som værtspar i Nærum er derfor, at ægteparret nu får mere tid sammen.

– Vi har i flere år talt om, at vi godt kunne tænke os mere tid sammen og om muligt også gerne arbejde sammen. Derfor er vi utrolig glade for, at denne her mulighed opstod, siger Bente Keller.

I forbindelse med de mange arbejdsdage i København boede Søren Keller næsten altid på DCU-Camping Nærum, hvor Bente jævnligt kom på besøg.

– Så vi kender pladsen rigtig godt. Det er næsten som at komme hjem, siger hun.

Rykker teltpælene op

Parret bor i Frederikshavn, men omkring 1. marts bliver teltpælene rykket op og kursen sat mod Nærum.

– Vi er tilflyttere til Frederikshavn, så vi har ingen problemer med at forlade byen og flytte til Nærum. Vi glæder os til det nye og føler os godt klædt på til opgaven, fordi vi begge er vant til at yde kundeservice, og samtidig har Søren hænderne skruet rigtig godt på, så han kan gå og passe og vedligeholde pladsen i sit eget tempo, siger Bente Keller.

Rykker til Absalon

Det hidtidige værtspar i Nærum, Dorthe og Ulrich Helledie, bliver i DCU-folden og rykker ind som værtspar på DCU-Camping København – Absalon.

– Da vi blev spurgt, følte vi bare, at det var et tilbud, vi ikke kunne sige nej til. Vi får næppe sådan et tilbud igen om tre år, siger Ulrich Helledie.

De ser frem til at prøve kræfter med DCUs største campingplads, selvom det var vemodigt at sige farvel til Nærum.

– Nærum var jo vores dåb i DCU, og det har været helt fantastisk at være deroppe, ikke mindst fordi vi har haft et utrolig godt forhold til fastliggerne. At forlade dem var en af de svære overvejelser ved at rejse derfra, og derfor betyder det meget for os, at vi kender det nye værtspar på Nærum, fordi de har været vores gæster på campingpladsen. Vi er helt trygge ved, at Bente og Søren vil drive pladsen rigtig godt videre, fordi de bare er så søde og ordentlige, lyder skudsmålet fra Ulrich Helledie.

Musikken rykker med

Dorthe og Ulrich Helledie har en stor forkærlighed for musik og har arrangeret adskillige campingpladskoncerter, mens de var værtspar på DCU-Camping Nærum. De havde også planlagt en række koncerter i 2020 med blandt andre Moonjam, Sko/Torp og Sussi & Leo, men alt måtte aflyses på grund af corona-pandemien.

Hele musikprogrammet er derfor blevet skubbet til i år, og hvis coronarestriktionerne ellers er lempet til den tid, gennemføres det hele på DCU-Camping København i løbet af sæsonen.

– Det glæder vi os rigtig meget til. På Absalon kan det endda blive endnu større end på Nærum, forudser Ulrich Helledie.

Goddag og farvel

I forbindelse med standerhejsningen og sæsonstarten 19. marts bliver der holdt et goddag- og farvelarrangement på DCU-Camping Nærum. Her vil der i tidsrummet fra 15 til 16.30 være mulighed for at sige pænt farvel til Dorthe og Ulrich Helledie og samtidig byde varmt velkommen til Bente og Søren Keller. 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her