Ferie For Alle messebillede

Mød DCU på Ferie for Alle i Herning

I år kommer hallerne i Messecenter Herning atter til at summe af liv og DCU er naturligvis også til stede. Kom og mød os i Hal H og Hal D.

Af Torben Brandt

Det var selvfølgelig corona, der sidste år spændte ben for Ferie for Alle, så messen måtte gennemføres virtuelt, men i år er Ferie for Alle tilbage for fuld udblæsning, så campister og andre feriehungrende danskere atter kan mødes fysisk for at lade sig inspirere og handle i messehallerne til messen, der finder sted i dagene fredag 25. februar til søndag 27. februar.

Noget for enhver smag
Og der bliver nok at se til for de besøgende, der både kan glæde sig til camping i alle afskygninger, charterferie, cruises, golfferie, kør-selv-ferie, outdoor, foredrag og meget mere fordelt i hallerne, som strækker sig over i alt 60.000 kvadratmeter. Som noget nyt er der i år også en hal med cykler, deriblandt adskillige elcykler, hvor salget nærmest er eksploderet de senere år, fordi mange har fået øjnene op for fordelene ved både at få motion og frisk luft og samtidig kunne komme frem til arbejdspladsen eller udflugtsdestinationen uden at være for træt eller gennemblødt af sved.

Masser af camping
Som altid byder Ferie for Alle på masser af camping til de campinginteresserede, der kan glæde sig til 31.000 kvadratmeter camping fordelt over ni haller. Og der bliver noget at se på, uanset om du kommer for at se på campingvogn, autocamper, van, teltvogn, telt, fortelt eller campingudstyr, eller du kan lade dig inspirere til, hvilken campingplads du skal bo på næste gang, du skal på ferie i ind- eller udland.

Stor prisuddeling
Fredag aften uddeles der en række priser inden for campingverdenen til blandt andet årets campingvogn for familier, årets campingvogn for par, årets autocamper og årets van, ligesom årets campingplads kåres.

Bag kåringerne står Danmarks største interesseorganisation for campister, Dansk Camping Union, der også er til stede på messen med to stande, og som tillige styrer den vinteråbne campingplads, der åbner lige ved siden af messehallerne, så campisterne kan overnatte i umiddelbar nærhed af messen. Og det kan der være rigtig god fornuft i, for der er så meget at se og opleve, at det kan være vanskeligt at nå det hele på en enkelt dag. Du kan læse meget mere om såvel messen som muligheden for at overnatte på campingpladsen på ferieforalle.dk

Kom trygt på messe
Fra arrangørernes side understreges det, at der i forhold til covid-19 vil være opstillet sprit i hallerne, og at der vil være ekstra rengøring af udsatte overflader samt tryghedsskabende guider på messecentrets område, så alle trygt kan besøge Ferie for Alle, der tiltrak godt 63.000 gæster, da messen senest blev afholdt tilbage i 2020.

 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her