Foto: Adobestock

Mød DCU på Facebook – og få mere ud af dit medlemskab

Hvor kan du officielt møde DCU på Facebook – og hvad har du ud af at følge med dér? Få svarene her.

Af Kirstine Krefeld
Grafik: Rikke Stenstrup

Der er mange gode grunde til at følge DCU på Facebook – hvad enten du er medlem af foreningen eller ej. DCUs officielle facebookside hedder slet og ret: ”Dansk Camping Union”. Og så er der naturligvis mulighed for at følge hver af de 20 campingpladser, DCU driver. Alle de officielle sider er nemme at genkende med det flotte nye logo, der så dagens lys i 2020 – det er det samme logo, som du kan se ovenfor.

Få mere ud af dit medlemskab
Det er på DCUs officielle facebook-hovedside, Dansk Camping Union, du kan hente inspiration til din næste ferie og få svar på store og små spørgsmål i forbindelse med camping – hvad er f.eks. op og ned på alt det med gas, hvordan holder du varmen i forteltet, hvad skal du have med på teltturen og meget andet.

Det er også her, DCU kipper med flaget for de mange kontante fordele, der er ved at være medlem – der kommer løbende nye til. Og så er det også på DCUs officielle facebookside, at campinginteresserede bare hygger sig med hinanden, giver erfaringer videre, laver lidt sjov, viser det flotte træk frem og meget, meget andet.

Disse sider står DCU ikke bag
Der er også andre, gode facebookgrupper, der handler om campingliv, som f.eks. ”Campingliv på DCU”, ”Campingliv på Facebook” m.fl. Men det er altså ikke sider, som DCU har oprettet eller står bag – og derfor svarer DCU heller ikke på henvendelser til DCU hér. Svar på spørgsmål om DCU kan du altid få ved at skrive til info@dcu.dk.

Skal vi være venner på Facebook? Så søg på ”Dansk Camping Union”. Vi håber, vi ses dér.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her