Mere bagageplads i Combi-Camp

Combi-Camp Flexi Comfort har fået 30 procent mere bagageplads, mens der i Combi-Camp Flexi Tent & Trailer nu er mulighed for at tilkøbe køkken.

Efter at der i nogle år har været temmelig stille om Combi-Camp på det danske marked, er det hollandske teltvognsmærke for alvor begyndt at røre på sig.

Til den kommende sæson er Combi-Camp Flexi Comfort eksempelvis blevet opgraderet, så den nu også fås i en XL-version, der har nyt chassis, og hvor der er plads til 30 procent mere bagage end tidligere. En smart detalje er, at der er adgang til bagagen, uden at man behøver at slå teltvognen op.

Flexi Comfort har som standardudstyr blandt andet lamelbunde i børne- og forældresengene samt et køkken, der kan placeres nøjagtigt, hvor man ønsker det.

Køkken kan tilkøbes
I 2014 testede DCU Combi-Camp Flexi Tent & Trailer, som fik mange rosende ord med på vejen for sin fleksibilitet og mange fine løsninger. Fleksibiliteten består ikke mindst i, at vognen på den ene side er en dejlig teltvogn i feriemånederne, og på den anden side kan fungere som helt almindelig trailer i de perioder, hvor man ikke holder ferie. Forklaringen er, at det er muligt at afmontere teltdelen, og så kan man ellers fylde den op med haveaffaldet og trille ned på den lokale genbrugsstation. Når havearbejdet er overstået, sættes teltdelen igen på plads, og så har man atter en dejlig feriebolig på hjul.

Også i Flexi Tent & Trailer er det muligt at komme til bagagen uden at slå teltvognen op, og derudover kan man nu også tilkøbe et køkken, der monteres på trækstangen.

Køkkenet vil give vognen et gevaldigt løft, fordi man dermed får mulighed for at tilberede et måltid mad, når man er på vej fra den ene campingplads til den næste, eller hvis man har slået teltet op i naturen, hvor der ikke er adgang til køkkenfaciliteter.
Køkkenet er lavet af letvægtsaluminium, så det er let at løfte af trækstangen, og så kan man ellers placere det, hvor man vil. Det har tre gasbrændere og kan udstyres med køleskab/køleboks, vandbane og ekstra bordplads.  

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her