LMC, Maestro, campingvogn, camping, 2017, 2017-model

LMC’s nye campingvogne er opgraderet med smarte detaljer

LMC-campingvognsmodeller er mangfoldige og udarbejdet til campisternes helt forskellige behov. Som en af de førende producenter af campingvogne og autocampere, disker LMC Caravan i år op med mange forskellige nyheder, fx en helt ny front.

Den nye campingvognsplanløsning 440 D forener komfort med kompakt og gennemtænkt ruminddeling, gennem sin franske seng og en stor, rummelig rundsiddegruppe. LMC indførte i sidste modelår en ny designstrategi, og denne planløsning findes nu i modelserierne Musica og Vivo.

Image
LMC Musica 470 D, LMC, Musica, campingvogn, camping, 2017-model
Den velkendte planløsning 470 D får i det nye modelår en rundsiddegruppe i stedet for en sidesiddegruppe. Desuden er sengene i 470 E og 490 E gjort længere. 

I LMC-campingvognene Maestro er der foretaget en afgørende designændring. Den har fået en helt ny front. Den tidssvarende og elegante nye front udgør et yderligere plus, for premium-kravene i denne førsteklassesmodel. Frontpartiets design har nu fået en flydende, dynamisk udformning. 

Frontvinduet, tagområdet og gaskassen er elegant integreret i den splinternye front uden synlige overgange. 

Image
LMC, campingvogn, camping, 2017, 2017-model, MPK-tagluge
Den integrerede belysning i MPK-taglugerne er ligeledes en nyhed. Interiøret får gennem LED-belysningen et friskt look og er dermed en opgradering. 

Også i den succesrige modelserie Musica har interiøret gennemgået nogle forandringer. Designerne har i disse modeller grebet et længe næret ønske fra kunderne om en enklere og lysere atmosfære. De tidligere sortforkromede greb er blevet erstattet af sølvfarvede kromgreb. Desuden er den tidligere trædekor Acuto forsvundet fra køkkenområdet. Køkkenblokken og bagvæggen i køkkenet har nu fået et lyst, cremefarvet look. Samlet virker interiøret i denne modelserie derved væsentlig mere rummelig og imødekommende. 

Polstervarianterne er også blevet moderne udformet af LMC Caravan. Man har reduceret udvalget til to stoffarver i siddegruppen og har derved opnået et tidssvarende, smart design. 

Ud over de talrige ændringer i interiøret er LMC’s campingvognsmodeller også blevet teknisk væsentligt forbedrede. For eksempel er der sørget for, at USB-stikdåser er standardudstyr. Tablets og smartphones kan helt enkelt og uden adapter oplades i vognen. Udvendigt er der monteret nye strømstik på sidevæggen af campingvognen. 

I modelår 2017 er toiletområdet blevet optimeret med det velkendte bænktoilet. Disse toiletter giver en optimal udnyttelse af pladsen. Desuden er baderummene midt i vognen blevet større (+5 cm i længden og +3 cm i dybden). 

Rammevinduer, som er ekstraudstyr, får nu standardmæssigt moderne rullegardiner. Vinduerne, der ligger tæt ind til vognens side, giver desuden endnu mere sikkerhed og understreger campingvognmodellernes premium-kvalitet. 

Som noget helt nyt er der brede indgangsdøre i alle tandemmodeller samt i alle 2,5 m brede campingvogne. Gennem de nu 70 centimeter brede døre bliver ind- og udstigningen enklere og betydeligt behageligere. Også lukkemekanismen er blevet aktualiseret og giver endnu mere sikkerhed og en bedre og enklere håndtering. 
 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her