Kulturelle oplevelser på Mariager Camping

Mariager Camping holder ”Kulturophold” i uge 22 og 34. Her får du fire dage fyldt med kultur og spændende oplevelser i rosen- og klosterbyen, Mariager

”Kulturophold” i Mariager er en helt ny form for campingferie, specielt tilegnet gæster, der værdsætter kulturelle oplevelser, fællesskab, god mad og en skøn natur.

Overnatningen foregår i egen campingvogn på Mariager Camping, og i løbet af de fire dage, kulturopholdet varer, tilbydes gæsterne et mangfoldigt og varieret program af spændende oplevelser i Mariager og omegn.
Inkluderet i prisen er både besøg på Mariager Saltcenter og Gasmuseet, ligesom der indgår guidet byrundtur, en aften med lækker buffet, og afhængig af tidspunktet f.eks. også en koncert, en tur med Svanen, vinsmagning m.m.

Der er planlagt kulturophold i uge 22 og 34, men Mariager Campings ejere håber, at det vil blive en succes, som gerne skal blive en fast del af tilbuddene på Mariager Camping.
– Mariager er en helt fantastisk smuk by, der oser af historie og kultur, og det, vi har sat på programmet, er jo kun et udpluk af perlerne, siger Kenneth Malgo Jensen.

Programmet er dog ikke strammere, end at der også er plads til individuelle udflugter til f.eks. Hohøj, Rosenhave, Mariager Museum, eller blot en stille stund med et glas vin eller en god bog, og et kig på fjorden.

”Kulturophold” er den seneste af en række særlige campingophold, som familien Malgo Jensen igennem deres nu 10 år på Mariager Camping er blevet kendt for. F.eks. tilbyder de også Bedsteforældreuge, Lysregattaophold, en særlig Mariagerweekend og meget mere.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her