Konkurrencebetingelser for DCUs 4 adventskonkurrencer

1. Generelle betingelser
Konkurrence om hhv. et ophold fire nætter i egen vogn eller et ophold på to nætter i en hytte på en DCU-campingplads (’Konkurrencen’) afholdes af Dansk Camping Union (DCU), Korsdalsvej 134, 2605 Brøndby, CVR.nr. 43387014, som er undergivet tilsyn af Finanstilsynet. Henvendelser vedrørende Konkurrencen kan rettes til DCU på info@dcu.dk
Når du deltager i Konkurrencen, accepterer du samtidig disse konkurrencebetingelser.

2. Hvornår kan man deltage?
Konkurrencen ”1. søndag i advent” kører fra søndag den 29.11.2020 kl. 12.00 og slutter fredag 04.12.2020 kl. 19:59.
Konkurrencen ”2. søndag i advent” kører fra søndag den 06.12.2020 kl. 12.00 og slutter fredag den 11.12.2020 kl. 19:59.
Konkurrencen ”3. søndag i advent” kører fra søndag den 13.12.2020 kl. 12.00 og slutter fredag den 18.12.2020 kl. 19:59.
Konkurrencen ”4. søndag i advent” kører fra søndag den 20.12.2020 kl. 12.00 og slutter onsdag den 23.12.2020 kl. 19:59.

3. Hvem kan deltage?
Konkurrencen er åben for alle, der er fyldt 18 år og bosiddende i Danmark. Ansatte hos Dansk Camping Union og deres husstande kan ikke deltage i Konkurrencen.

4. Hvordan deltager man i konkurrencen?
Du deltager i Konkurrencen ved at gætte på et af de anførte svarmuligheder. Det er kun muligt at deltage i Konkurrencen én gang i løbet af kampagneperioden. Ved at deltage i konkurrencen accepterer man at modtage DCUs nyhedsbrev. Man kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen.

5. Hvad kan man vinde?
”1. søndag i advent”: Et ophold i egen vogn i fire nætter for to voksne, en hund/kat og op til to børn/børnebørn/teens (0-17 år) på en valgfri DCU-campingplads. Gælder dog ikke højsæson og helligdage. DCU tager forbehold for optagede perioder. Værdi: Op til 1.680 kr.
”2. søndag i advent”: Et ophold i to nætter i hytte for op til seks personer og uden hund på en valgfri DCU-campingplads, hvor der er hytter. Gælder dog ikke luksushytter og gælder ikke for højsæson og helligdage. DCU tager forbehold for optagede perioder. Værdi: Op til 2.515 kr. inkl. depositum og rengøring.
”3. søndag i advent”: Et ophold i egen vogn i fire nætter for to voksne, en hund/kat og op til to børn/børnebørn/teens (0-17 år) på en valgfri DCU-campingplads. Gælder dog ikke højsæson og helligdage. DCU tager forbehold for optagede perioder. Værdi: Op til 1.680 kr.
”4. søndag i advent”: Et ophold i to nætter i hytte for op til seks personer og uden hund på en valgfri DCU-campingplads, hvor der er hytter. Gælder dog ikke luksushytter og gælder ikke for højsæson og helligdage. DCU tager forbehold for optagede perioder. Værdi: Op til 2.515 kr. inkl. depositum og rengøring.

Præmien er personlig og kan ikke ombyttes til kontanter eller overdrages til tredjepart.

6. Udvælgelse af vindere
Vinderen af Konkurrencen udvælges ved tilfældig lodtrækning mandagen efter, den pågældende konkurrence er afsluttet. Vinderen vil blive kontaktet direkte af DCU telefonisk senest 7 hverdage efter, at den pågældende Konkurrence er afsluttet. Vinderne skal vælge periode og campingplads senest onsdag den 6. januar kl. 12.00. DCU tager forbehold for ikke ledige pladser/perioder. Vinderen modtager derefter endelig bekræftelse på booking af opholdet på mail. Vinderen vil ikke blive offentliggjort. Hvis vinderen ikke kan kontaktes inden for 30 kalenderdage fra, at Konkurrencen er afsluttet, f.eks. opkaldet ikke besvares, er DCU berettiget til at udvælge en anden vinder ved tilfældig lodtrækning. Præmiebeviset vil blive sendt til vinderen på e-mail.

7. Immaterielle rettigheder
DCUs materiale på siden er beskyttet af almindelige immaterialretlige regler, medmindre andet er angivet, og må ikke anvendes uden forudgående skriftlig tilladelse fra DCU.

8. Diverse
DCU forbeholder sig retten til at ekskludere en deltager fra Konkurrencen ved enhver mistanke om snyd. DCU forbeholder sig retten til at ændre i Konkurrencens vilkår samt at stoppe Konkurrencen uden varsel, såfremt det af konkrete eller juridiske grunde bliver nødvendigt. Ethvert tvivlstilfælde relateret til Konkurrencen afgøres af DCU.

9. Personoplysninger
Ved deltagelse i Konkurrencen registrerer DCU dine personoplysninger til brug for administration af Konkurrencen fra DCU. Dine oplysninger vil blive behandlet fortroligt og vil udelukkende blive brugt til disse formål. På https://www.dcu.dk/sites/default/files/dcus_persondatapolitik.pdf kan du læse om, hvordan vi behandler dine personoplysninger, herunder hvilke oplysninger vi registrerer.