Cadac, gasgrill, grill, campingtur, kompakt, transportabel

Kompakte og transportable gasgrill til campingturen

Gasgrillproducenten Cadac har lanceret flere nyheder, så du kan smide en bøf, fisk eller grøntsager på den transportable grill.


Cadac 2-COOK
Den nye 2-COOK fra Cadac er en handy letvægts gasgrill med alsidige grillmuligheder. Takket være de to separate kogeblus er det muligt at grille og koge på samme tid. Hvert blus tændes nemt ved hjælp af den centralt placerede piezotænder. Til 2-COOK medfølger to grydestandere og to vendbare grillplader på 25x25 cm. Den ene har en glat stegeplade, som er ideel at stege fx fisk eller pandekager på, og den anden har en rillet grillplade – perfekt til at grille kød, fisk, kylling og grøntsager på. Cadac 2-COOK er nem og hurtig at samle og kan anvendes med to letvægts gasdåser og tilhørende adapter. Den kompakte grill fremstår i en grålakeret farve med pulverlakeret gråt låg. Vægten er kun 2,5 kg, og der medfølger en praktisk opbevaringstaske til at transportere grillen i. Alt i alt en super praktisk grill til camping eller måske altanen, hvor pladsen kan være trang.

Image
Cadac, gasgrill, grill, campingtur, kompakt, transportabel
SAFARI CHEF II
Med den nye version af Safari Chef MK II får du muligheden for at lave dit eget lille udendørskøkken. Med piezotænding tændes grillen let og enkelt. Grillen har hele tre forskellige grillmetoder – trods sin kompakte størrelse: Grill på to flader, steg på panden og kog i gryden – uden køb af ekstra tilbehør. Grillristen og den 30 cm store grillpande har begge ”slip let”-belægning. Det store grill-låg kan vendes om og bruges som gryde. Alle dele er rengøringsvenlige, og de fleste dele tåler at komme en tur i opvaskemaskinen. Grillen kan hurtigt pakkes sammen takket være de foldbare ben, og alt kan transporteres i den medfølgende taske. Safari Chef II er nem at tage med og hurtig at tage i brug. Safari Chef MK II findes i to udgaver: LP er til gasflaske og HP er til gasdåse med direkte tilslutning.

Image
Cadac, gasgrill, grill, campingtur, kompakt, transportabel

 

CADAC GRILLO CHEF – ny stor bordgrill
Med den smarte Cadac Grillo Chef gas-bordgrill kan du udleve alle dine mesterkokdrømme. Gasgrillen er med automatisk piezotænding, og der medfølger grydestander og hele 38 cm stor BBQ-grillplade. Paellapande, wok og pizzasten fås som ekstra tilbehør. Grillen kan anvendes med en almindelig 5 eller 11 kg gasflaske, samt Cadac letvægts gasdåse og passende Cadac Dual Pack gasdåseadapter.

 

 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her