Kom til Campingdagen

Campingdagen 2022

Kom til Campingdagen

Hvis du er DCU-medlem og bor på en af DCUs campingpladser, kan du gratis tage et hold venner med på camping.

Tekst Torben Brandt

Alle DCUs 20 campingpladser deltager i Campingdagen, der holdes lørdag 7. maj. Her kan DCU-medlemmer introducere gode venner, familie, naboer eller børnenes skolevenner til campinglivet.  

Campingdagen er udelukkende noget, som foregår på DCUs 20 campingpladser.

DCU-medlemmer, der denne weekend bor på en af DCUs 20 campingpladser, kan gratis tage et hold venner eller bekendte med, der overnatter i egen vogn eller telt, eller som sover i DCU-medlemmernes vogn.

På DCUs campingpladser bydes på is til alle børn og kaffe og kage til de voksne lørdag 7. maj kl. 15.

God introduktion

Campingdagen er både en anledning for dig som DCU-medlem til at vise campingpladsen frem, og for dine venner er det en mulighed for at blive introduceret til campinglivet og få en fornemmelse af de mange kvaliteter, der er forbundet med at campere.

Hvis I synes, at én dag er for lidt, må vennerne gerne komme på campingpladsen allerede fredag 6. maj og blive til søndag 8. maj – uden at betale.

DCUs landsformand, Anne-Vibeke Isaksen, glæder sig.

– Jeg synes, det er dejligt, at vi i DCU får mulighed for at vise vores campingpladser frem, for der er sket rigtig meget på pladserne de seneste år, men endnu vigtigere er det, at dem, der har overvejet at campere, får lov til at snuse til campinglivet og mærke, om det er noget for dem. Forhåbentlig kan det være med til at skabe fremtidens campister, når de mærker nærværet, og hvor dejligt det er at være ude i naturen, siger Anne-Vibeke Isaksen.

Fakta om Campingdagen 2022

  • Hvor – DCUs 20 campingpladser i hele Danmark
  • Hvornår – lørdag 7. maj 
  • Hvordan – bestil ophold ved at ringe eller sende en mail til den campingplads, hvor du gerne vil bo

Find DCU-Campingplads til Campingdagen