Adria Aviva 472 PK, campingvogn

Kom i gang med camping for 10.000 kr.

Adria og Basisbank er på banen med et nyt samarbejde, der gør det muligt at få fingre i en ny Adria for under 10.000 kr. i førstegangsydelse. Efter tre år kan vognen leveres tilbage igen.

Redigeret af: Torben Brandt

Køb af campingvogn er en forholdsvis stor investering, som kan afholde nogle fra nogensinde at komme i gang med campinglivet. For man vil gerne være 100 % sikker på, at camping rent faktisk er den rigtige ferieform for familien. 
– Vores største udfordring i dag er at få de unge familier til at ”opdage” camping igen. Rigtig mange er blevet vænnet til at klikke en standardferie i kurven, og det er brandærgerligt, fordi de går glip af noget helt familie-fantastisk, siger Martin Kolst fra Adria Danmark. 

Læner sig op ad leasing
Den hurdle forsøger det mest solgte campingvognsmærke i Danmark, Adria, nu at overvinde. Et samarbejde mellem Adria, Basisbank og Adria-forhandlerne gør det nemlig muligt at sætte sig til rette i en ny Adria-campingvogn med under 10.000 kr. i hånden. Det nye finansieringssamarbejde hedder Basis3, der minder om den måde, leasing fungerer. Den overordnede forskel er blot, at det er campisten, som ejer vognen, hvor man ved leasing kun er lejer. Til gengæld er der indbygget en tilbagekøbsgaranti i Basis3, som gør, at campisten efter tre år kan levere campingvognen tilbage. 

Sådan fungerer det
Basis3 fungerer ved, at man betaler en førstegangsydelse på 9.995 kr. Derudover betales en månedlig ydelse, der afhænger af, hvilken model man har valgt. Tilbagekøbsgarantien betyder, at kunden efter tre år kan levere vognen tilbage til forhandleren, men man kan også vælge at fortsætte på uændrede vilkår, hvis man er blevet vild med camping. 
Den relativt lave førstegangsydelse betyder, at man kan komme billigere i gang, i forhold til hvad f.eks. en charterferie koster. Fordelen ved Basis3 er, at man i modsætning til charterferien kan bruge sin campingvogn igen og igen. 

– Det giver de nye campister mulighed for at prøve ferieformen af uden at få sved på overlæben, fordi alle sparepengene er investeret i campingvognen, siger Martin Kolst. 

Basis3 kan i første omgang fås i fem forskellige indretninger – tre med køjesenge, en med dobbeltseng og en med enkeltsenge. Til alle vognene hører et nyt Ventura-fortelt fra Isabella. Derudover tilbyder DCU det første års medlemskab kvit og frit, så den nye campist kan få råd og vejledning til at komme i gang med camping.

De fem Adria-vogne er Aviva 472 PK, Altea 472 PU, Altea 492 LU, Altea 542 PK og Altea 552 PK.

Du kan læse mere om de enkelte vogne og detaljer om økonomien hos Basis3

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her