Dansk Camping Union (DCU) er Danmarks største interesseorganisation for camping.

Køb eller forny nemt dit medlemskab af DCU

Spar penge næste gang, du skal på ferie med familien på en af DCUs campingpladser - og tid når du tjekker ind: Meld dig ind eller forny dit medlemskab af DCU hjemmefra. Og se her, hvor hurtigt det er tjent hjem.

Måske har du allerede været af sted på camping i år og nydt godt af både det dejlige vejr og de gode rabatter og fordelene som DCU-medlem.
Hvis du endnu ikke har fornyet DCU-medlemskabet, så er det nemt at gøre hjemmefra på nettet, og du sparer tid ved dit næste tjek ind. 

Sådan gør du
Gå ind på www.dcu.dk, vælg "Dit DCU" og "Din profil". Her kan du logge ind med dit gamle login - den mailadresse, du meldte dig til med sidste år eller dit medlemsnummer fra sidste år.
Hvis du har glemt din kode - og der er jo mange koder at holde styr på - så tryk på "Glemt kode", så får du tilsendt et link, hvor du kan nulstille din kode og lave en ny.

Skulle du have fået en ny mailadresse i mellemtiden, eller glemt hvilken mailadresse, du er tilmeldt med, så opret dig på ny. Det er nemt, og du kan gøre det lige her:
https://www.dcu.dk/bliv-medlem-af-dcu

Så hurtigt er et medlemskab tjent hjem
Hvis to voksne og to børn under 12 år overnatter i egen campingvogn på en af DCUs mange campingpladser, skal I kun overnatte tre nætter i højsæsonen eller fire nætter i lavsæson, så er medlemskabet tjent ind. 
Hertil kommer over 800 andre fordele, hvor I kan spare masser af penge.

Få et overblik over de mange fordele her:
https://www.dcu.dk/campingfordele

Hvor vil I hen?
Find inspiration her, hvor du kan læse mere om DCUs 22 pladser, hvor du som medlem af DCU får 30 % rabat på overnatningsprisen og hvor hunden, børnene under 12 år og wifi blandt andet er inkluderet i prisen:
https://www.dcu.dk/dcu-campingpladser

Ud over DCUs egne campingpladser, hvor du får 30 % rabat på overnatningen, har DCU også en lang række samarbejdspladser i Danmark og resten af Europa.
Se de danske samarbejdspladser her:
https://www.dcu.dk/dcu-fordelspladser-i-danmark

 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her