Grafik: Rikke Steenstrup

Nyheder

Køb eller forny dit DCU-medlemskab allerede fra 1. oktober 2021

Er du ikke medlem af DCU, og skal du på camping i efterårsferien, så får du årets sidste tre måneder med i købet kvit og frit, hvis du køber et medlemskab for 2022 allerede nu.

Allerede fra fredag den 1. oktober 2021 har du mulighed for at købe eller forny dit medlemskab af DCU for 2022.

Har du ikke været medlem i 2021, men melder dig ind i DCU efter fredag den 1. oktober 2021, får du ovenikøbet resten af 2021 med i købet kvit og frit, så du også i f.eks. efterårsferien kan nyde godt af rabatterne på overnatning på DCUs egne campingpladser og på DCUs fordelspladser - og naturligvis få adgang til de mange øvrige fordele, hvor du bl.a. sparer penge på service af campingvognen eller autocamperen, får rabat på entréen til en masse spændende seværdigheder, adgang til at købe en unik campingforsikring m.m. Se de mange fordele her - og husk: der kommer løbende nye fordele til.

Få adgang til kyndig teknisk rådgivning

Derudover får du med dit medlemskab adgang til enestående, kyndig teknisk campingrådgivning, hvis du f.eks. står og skal købe eller sælge campingvogn eller autocamper, eller hvis du er i tvivl om regler, gas, vedligeholdelse og meget, meget andet.

Vent til 1. oktober med at forny og opdatere

Fra og med tirsdag den 28. september 2021 kl. 9.00 lukker DCU midlertidigt for køb af medlemskab på grund af årsafslutningen for 2021. Du vil heller ikke kunne lave ændringer i dine medlemsoplysninger i perioden tirsdag den 28. september kl. 9.00 til fredag den 1. oktober kl. ca. 14.00.

Du kan købe dit medlemskab for 2022 - og hvis du er nyt medlem dermed for resten af 2021 - fra fredag den 1. oktober kl. ca. 14.00 lige her.