Grafik: Rikke Steenstrup

Nyheder

Køb eller forny dit DCU-medlemskab allerede fra 1. oktober

Er du ikke medlem af DCU, og skal du på camping i efterårsferien, så får du årets sidste tre måneder med i købet kvit og frit, hvis du køber et medlemskab for 2021 allerede nu.

Allerede fra torsdag den 1. oktober har du mulighed for at købe eller forny dit medlemskab af DCU for 2021.

Har du ikke været medlem i 2020, men melder dig ind i DCU efter torsdag den 1. oktober, får du oven i købet resten af 2020 med i købet kvit og frit, så du også i f.eks. efterårsferien kan nyde godt af rabatterne på overnatning på DCUs egne campingpladser og på DCUs fordelspladser - og naturligvis få adgang til de mange øvrige fordele, hvor du bl.a. sparer penge på service af campingvognen eller autocamperen, får rabat på entréen til en masse spændende seværdigheder, adgang til at købe en unik campingforsikring m.m. Se de mange fordele her - og husk: der kommer løbende nye fordele til.

Få adgang til kyndig teknisk rådgivning

Derudover får du med dit medlemskab adgang til enestående, kyndig teknisk campingrådgivning, hvis du f.eks. står og skal købe eller sælge campingvogn eller autocamper, eller hvis du er i tvivl om regler, gas, vedligeholdelse og meget, meget andet.

Vent til 1. oktober med at forny og opdatere

Fra og med mandag den 28. september lukker DCU midlertidigt for køb af medlemskab på grund af årsafslutningen for 2020. Du vil heller ikke kunne lave ændringer i dine medlemsoplysninger i perioden mandag den 28. september til torsdag den 1. oktober.

Du kan købe dit medlemskab for 2021 - og hvis du er nyt medlem dermed for resten af 2020 - fra torsdag den 1. oktober lige her. 

Husk at et medlemskab af DCU er tjent meget hurtigt hjem igen. Se her, hvor få overnatninger, der skal til.