Knaus Tabbert investerer millioner i ny produktionshal

Med det største investeringsprogram i firmaets historie går den store caravan- og autocamperkoncern Knaus Tabbert forstærket og fyldt med tillid fremtiden i møde.

Hele 185 mio. kroner investerer Knaus Tabbert i sine tre produktionsanlæg i Jandelsbrunn i Bayern, Mottgers i Hessen og Nagyoroszi i Ungarn i 2016 for at udnytte synergieffekterne ved samproduktion og for at forstærke sit image som én af campingbranchens store trendsættere i udviklingen af campingvogne, autocampere og kassevogne til camping. 

Ved det første spadestik for igangsættelsen af første etape i Ungarn blev de samlede planer offentliggjort. Den nye produktionshal i Ungarn, der skal indeholde en ”Multi-produktionslinje”, hvor der skal færdiggøres campingvogne, autocampere og kassevogne koster planlagt ca. 100 mio. kroner. Yderligere vil der blive investeret i en ny systue, en ny snedkerafdeling og i nye produktionsmaskiner. 

I hovedfabrikken i Jandelsbrunn i Tyskland bliver der monteret et nyt samlebånd, nye produktionslinjer til tag, gulv og karosserisidevægge. Også forskning og udviklingsafdelingerne bliver udvidet.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her