Klovneløb i Kulhuse

Klovnene fik en håndsrækning

Et klovneløb på DCU-Camping Kulhuse kastede 11.825 kr. af sig til Danske Hospitalsklovne.

154 personer og adskillige hunde var tilmeldt Klovneløbet, som for første gang blev afholdt på DCU-Camping Kulhuse i Hornsherred.

– Vi havde besøg af hospitalsklovn Doktor K, som stod for opvarmningen. Herefter gik starten på en 2,5 km rute rundt i Kulhuse, hvor det ikke handlede om at være hurtigst, men om at få en hyggelig tur og indsamle penge til Danske Hospitalsklovne, fortæller campingvært på DCU-Camping Kulhuse, Susan Vangedal Christensen.

 

Medaljer og high five

– Ved målstregen stod Doktor K klar med medaljer til alle samt en high five. Da alle var tilbage, blev der trukket lod om sponsorgaver og hygget med frugt og vand. Det var en virkelig vellykket formiddag, og da alt var talt op, havde vi indsamlet 11.825 kr. til Danske Hospitalsklovne, siger Susan Vangedal Christensen.

Danske Hospitalsklovne er ikke de eneste, der nyder godt af bidrag fra DCU-Camping Kulhuse. Det samme gør Kræftens Bekæmpelse, der sidste år i uge 42 i forbindelse med Knæk Cancer modtog 48.700 kr., som campingpladsen havde indsamlet i samarbejde med borgere og erhvervsliv i Kulhuse.

 

Doktor K

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her