Klovneløb i Kulhuse

Klovneløb i Kulhuse

DCU-Camping Kulhuse holder Klovneløb på Grundlovsdag, hvor deltagergebyret ubeskåret går til Danske Hospitalsklovne.

Tekst Torben Brandt   Foto: Danske Hospitalsklovne

Der er hverken krav om rød næse, paryk eller store sko på for at deltage, når DCU-Camping Kulhuse søndag 5. juni 2022 holder Klovneløb med udlevering af startnumre fra kl. 10. Man behøver heller ikke at kunne løbe langt, for alle, som kan kravle, gå, rulle eller løbe, kan være med.

Klovneløbet er nemlig et familieløb, hvor det ikke handler om at være hurtigst, men hvor formålet er at have en hyggelig og sjov dag og samtidig støtte et godt formål, Danske Hospitalsklovne, der bidrager til at sprede smil og glæde blandt børn i en svær tid, mens de er på hospitalet.

Sponsorer bakker op

Det koster 70 kr. at være med i Klovneløbet. Normalt går en lille del af beløbet til at dække arrangørernes eventuelle udgifter i forbindelse med løbet, men på DCU-Camping Kulhuse går hele deltagergebyret ubeskåret til klovnene.

– Vi har fået sponsorer til både vand og frugt, så derfor har vi valgt at donere hele deltagergebyret på 70 kr. til Danske Hospitalsklovne. Ruten bliver på 2,5 km med både start og mål på campingpladsen, fortæller Susan Vangedal Christensen, der sammen med sin mand Dennis er vært på DCU-Camping Kulhuse. 

Glad for velgørende formål

Det er ikke første gang, Susan og Dennis Vangedal Christensen er med til at samle penge ind til en god sag, for de to campingværter har flere gange stået i spidsen for Biks & Banko, hvor der er blevet indsamlet penge til Knæk Cancer. Det er dog første gang, de er med til at støtte Danske Hospitalsklovne.

– Det var en af vores faste gæster, som har taget initiativ til at lave et Klovneløb her hos os, og det vil vi selvfølgelig gerne bakke op om. Vi elsker at lave aktiviteter, der samtidig bidrager til et godt formål, fastslår Susan Vangedal Christensen. 

Tilmelding og betaling foregår på her på hjemmesiden danskehospitalsklovne.dk 

 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her