Adria Alpina 573 UP, Adria, campingvogn, 2017-model, stjernelounge

Kig til stjernerne – selv i den mindste Alpina

Sæson 2017 byder på en ny kompakt indretning i Adria’s ypperste serie – helårsvognen Alpina. Og selv om det faktisk er den mindste indretning i serien, har den nogle af seriens største detaljer.

Hvem ville ikke nyde at sidde komfortabelt i en overdådig Alpina-lounge med kig til aftenhimlen og landskabet udenfor, mens man fortærer dagens mange ferieoplevelser? Men… sådan en overdådig lounge og udsigt findes da kun i de største vogne, eller gør den?

Alpina 573 UP er ny i sæson 2017, og selv om det er seriens mindste, har den fået Adria’s største lounge. Den er af typen, der ikke kun er U-formet, men har fået en ekstra ’fløj’, så det næsten udgør et O. Altså med andre ord overdådig meget plads – også når der kommer gæster.

Som i resten af Alpina-programmet er siddekomforten i top med komfortskum i hynderne og behagelige nakkestøtter at hvile hovedet på.

Stort hjørnekøkken
Designteamet fandt også plads til et stort hjørnekøkken under udviklingen af modellen – et køkken der størrelsesmæssigt lægger sig midt imellem Alpina-seriens mindste og største indretning.

– Det ekstra hjørne giver dig ekstra bordplads, men også et underskab med ekstra hyldeplads til fx krydderier og andet nips, forklarer Per Højgaard fra Adria Danmark og fortsætter.

– I bunden af skabet er der indbygget en flaskereol til hyggelige feriedråber – fx de gode vine, du har fundet hos den lokale bonde i Alsace.

Køkkenet er også standardudstyret med gasbageovn og Adria’s unikke ”Smart-kitchen” med 3 gode blus og vask sammenbygget i en praktisk og rengøringsvenlig enhed.

Og når det kommer til tilbehør, er Alpina som altid standardudstyret til tænderne med blandt andet ALDE-centralvarme og vandbåren gulvvarme, Alu-fælge, TV-holder og Bluetooth-transmitter, så du kan sende musikken fra telefonen ud over vognens højttalere.

Image
Adria Alpina 573 UP, Adria, campingvogn, 2017-model, stjernelounge

 

Den må da være mere end 5,7 meter?
Kan det virkelig passe, at en så rummelig vogn kun er 5,7 meter? Årsagen til rumfølelsen kan blandt andet findes i indretningen med åbent plan mellem køkken og lounge, og det suppleres lækkert op af det lys- og rumgivende skylight-panoramavindue.

I vognens bagende er badeværelse og soveværelse mere diskret placeret. Her begrænses lysindfaldet, så man sikres en god nats søvn. Badeværelset er Adria’s velkendte og smarte ERGO-badeværelse med fast brusesøjle og spejlvæg med skjult vask og opbevaring.

Se den allerede nu
Den nye Alpina 573 UP vejer 1.540 kg og har en totalvægt på 1.900 kg. Du kan allerede nu opleve den hos de fleste forhandlere.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her