Kampa Ace Air Pro, telte, luftfortelte

Kampa lytter til campisterne og videreudvikler produkter

Kampa har igennem de seneste år slået sig fast på det danske campingmarked. Og det skyldes blandt andet, at de lytter til deres kunder.

Kampa har udviklet på deres Airframe-system igennem de seneste mange år, og der udvikles ikke bare nye modeller, men eksisterende udstyr videreudvikles, og der udvikles hele tiden nyt udstyr.

Ikke nok med, at Kampa er innovative og hele tiden udvikler nyt, de lytter også til campisterne. Al feedback bliver taget alvorligt – både positiv, men så sandelig også den negative feedback. Et godt eksempel på dette er Kampas trykstænger, der bruges til at lukke til ind til campingvognens eller autocamperens side. De første modeller var for bløde i metallet og bukkede. Derfor fungerede de ikke optimalt. Til denne sæson har Kampa videreudviklet på stængerne, og de er nu blevet kraftigere. Men Kampa tog den faktisk lidt videre og udviklede et helt nyt system. Nu er det slut med at skrue skruer ind i siden på vognen.

Image
Kampa, telte, fortelte, luftfortelte


Hvis man har glatte sider på campingvognen eller autocamperen, har Kampa udviklet sugekopper, der kan monteres på tilslutningsstykket, der skal lukke ind til vognen. Man sætter bare sugekopperne fast på siden af vognen, og så er der lukket til. De kan også bruges på vinduerne. Hvis ens fortelt ikke er en 2017-model, kan der købes et kit til eftermontering. Også Kampas hjulafdækning fungerer på denne måde. Hvis man vil have lukket af mest muligt, er det stadigvæk en god idé at bruge trykstængerne.

Image
Kampa, telte, fortelte, luftfortelte, sugekopsystem


Masser af udstyr
Kampa tænker ikke kun på selve forteltet, de tænker også på alt det tilbehør, man bruger i et fortelt.
Der er udviklet myggenets fronter til fronterne i Kampas fortelte. Disse kan nemt lynes i, i stedet for de eksisterende fronter. Så slipper man ikke bare for irriterende insekter, når man vil have luft ind, men også for f.eks. nedfaldne blade med mere.

Kampa har lavet et smart LED-lyssystem, der kan serieforbindes med hele tre LED-skinner. Alle Air-fortelte fra 2016 og frem er forberedt til dette lyssystem, så det er lige til at montere. Lyset styres via en fjernbetjening og har et hav af forskellige indstillinger.

Kampas ophængs- og opbevaringssystemer er specielt designet til Kampas-fortelte. Her finder man alt fra knagerækker, til stænger der kan bruges til bøjlestænger, håndklædetørrestang, eller hvad man nu vil. Der er også et praktisk lommesystem til opbevaring af småting.

Kampas forteltstæpper er designet til det enkelte fortelt. Du slipper for irriterende hjørner, der skal bukkes ned, eller at tæppet er for lille eller stort. Hvis forteltet er sat korrekt op, passer tæppet helt perfekt. Det er dog altid en god idé at lægge en presenning under tæppet for at hindre vand og fugt i at trænge igennem. På den måde minimerer man også kondens – især hvis man også bruger Kampas inderhimmel.

Image
Kampa, telte, fortelte, luftfortelte


Indretning af forteltet er også noget Kampa har udstyr til, deres udvalg af møbler af alle slags er meget omfattende. Her er alt fra stole og borde, til skabe, køkkener, ovne m.m.
 

Læs mere om Kampa her

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her