KABE, campingvogn, autocamper, pris, smart d remote, kontrolpanel

KABE vinder prestigefuld pris

KABE er blevet tildelt en pris ved den årlige prisuddeling European Innovation Award 2017.

I kategorien "Connectivity" har KABE fået prisen i forbindelse med det elektriske opkoblingssystem KABE Smart D.

Den 15. januar i år blev den årlige prisuddeling European Innovation Award afholdt i Stuttgart. European Innovation Award (EIA) er en pris, som tidsskrifter fra forskellige europæiske lande distribuerer til producenter i campingbranchen. 

EIA belønner smarte og innovative idéer og produkter, der gavner forbrugerne. I år blev KABE den store vinder ved dette års European Innovation Award-galla. Det svenske selskab modtog priser for KABE’s elektriske system Smart D, som er standard i alle KABE-autocampere og i KABE’s campingvognserier Royal, Hacienda og Imperial.

– Vi er meget begejstrede for den flotte pris, siger Mikael Blomqvist, Vice President og teknisk chef på KABE-fabrikken i Sverige.

KABE Smart D-system
Alle KABE-autocampere og campingvogne i Royal-, Hacienda- og Imperial-serien har dermed det prisbelønnede Smart D kontrolpanel. Smart D er et system, der kan styre og overvåge alle funktioner i vognen, således at brugeren kun skal koncentrere sig om at aflæse ét display til f.eks. vand, spildevand, varme, belysning, aircondition, batteri og lignende. Systemet er baseret på de samme principper som nutidens computerstyrede elektriske system i biler, hvor systemet kommunikerer og styrer de forskellige enheder i bilen. 
Med fokus på brugervenlig er KABE’s kontrolpanel designet til at være nemt og enkelt at betjene via en touchskærm med symboler på. Alt er samlet på ét sted, og herfra kan alle informationer aflæses og styres. Fra displayet kan man aflæse den aktuelle statusoplysning på bl.a. niveauet for frisk- og spildevand, batteriets kapacitet, kontrollere aircondition og styre temperaturen i vognen. Hvis man har tilkobling til byvand, eller varme i forruden på autocamperen, kan dette ligeledes kontrolleres. Systemet har desuden flere alarmfunktioner, som minder om, når det er tid til service, eller hvis en sikring springer. Derudover kan man ligeledes styre alt lys og aktivere natbelysning. Kontrolpanelet og det elektriske system er baseret på CIB-teknologi (Caravan Industrial Bus), som er den nyeste standard i caravan- og autocamperindustrien.

Image
KABE, smart d remote, kontrolpanel, pris, campingvogn, autocamper

 

Fjernbetjening via mobiltelefonen
Systemet kan sågar fjernstyres med en smartphone. Dette sker via en app kaldet Kabe D Smart Remote, på en internettjeneste, som giver en sikker forbindelse. Derudover medfølger en Wi-Fi-router med modem, som giver en stabil internetforbindelse på hele turen. Selvfølgelig kan du også streame lyd og video til pc og tv. 

KABE D Smart Remote er standard i Imperial-serien og kan bestilles som ekstraudstyr i alle Royal og Hacienda-modeller.

– Denne pris er en meget vigtig anerkendelse og bekræfter, at KABE’s slogan ”Altid et skridt foran” står stærkt selv i et europæisk perspektiv, udtaler Steen Reinholdt Rasmussen fra Intercamp A/S, der er importør af KABE i Danmark.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her