DCU-Camping Vesterhav får ny lejrchef

”Jeg vil give gæsterne nærvær, service og gode oplevelser”

Den nye lejrchef på DCU-Camping Vesterhav hedder Allan Bremer Obling, og han glæder sig til at komme i gang med arbejdet.

Af Kirstine Krefeld


Bare 100 meter fra det storslåede Vesterhav, lige uden for Harboøre, ligger DCU-Camping Vesterhav i ly af klitterne. Det er sådan et klassisk, dansk feriested, hvor du stort set har stranden for dig selv og kan gå på havnen og købe friskfanget fisk – hvis du da ikke har fanget dem selv. Her skal 51-årige Allan Bremer Obling være lejrchef fra 1. maj. Og han glæder sig til at tage over efter Michael Fjelde, som til daglig styrer DCU-Camping Albuen på det vestligste Lolland, men som midlertidigt og frem til 1. maj har skiftet udsigten til Langelandsbælt ud med Vesterhavet.

- Det bliver spændende at komme op og mærke efter, hvad det er for en plads, og hvad gæsterne har brug for dér. Jeg vil gerne have, at gæsterne på DCU-Camping Vesterhav oplever et nærvær – fra de tjekker ind, til de kommer i kiosken og rundt om på pladsen. Jeg vil gerne give dem oplevelsen af, at alting fungerer, og at der er styr på tingene. En god totaloplevelse med service og nærhed – krydret med gode oplevelser, siger den nye lejrchef.

- Jeg har masser af idéer til spændende events, man kan lave på pladsen. Jeg skal lige op og se på, hvad der kan fungere der. Det er også vigtigt at respektere, at der er mange gæster, der kommer for at få noget fred og ro, så der skal jo være en balance.

Det på en gang smukke og barske landskab ved kysten kender han:

- Jeg kender klimaet på vestkysten. Jeg kommer fra Tønder og yndede at tage ud til Højer sluse og mærke efterårsstormene, når det rigtig gik løs. Jeg kan godt lide at være ude i naturen.

- En stor del af mit arbejdsliv har jeg arbejdet på kontor, men jeg savner at kunne være mere udenfor, bevæge mig mere, bruge mine evner for at ordne praktiske ting og i det hele taget være et omdrejningspunkt i et lille lokalsamfund – og det glæder jeg mig til at kunne på DCU-Camping Vesterhav, siger Allan Bremer Obling.

Er du selv vokset op med campingferie?

- Mine forældre havde en Camp-let i en periode. Og så har jeg været på campingferie på den der måde, hvor vi smed teltet ind bag i bilen og overnattede på de pladser, vi fandt undervejs. Jeg tror meget på, at camping er en ferieform, der vinder frem. I en tid, hvor mange har en travl og stresset hverdag, og vi taler om ikke at flyve for meget, er jeg overbevist om, at flere og flere vælger at holde ferie i Danmark og med fokus på netop nærværet.

 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her