Grafik: Rikke Steenstrup

Informationsmøder på udvalgte DCU-pladser

Som et led i det store udviklingsarbejde i DCU besøger landsformanden og ledelsen en række af DCUs campingpladser.

Af redaktionen

Lørdag den 15. august blev der holdt møde med sæsongæsterne på DCU-Camping Hornbæk, og der var et flot fremmøde. På mødet gennemgik landsformand Anne-Vibeke Isaksen og driftsleder Per Malle de nye tiltag på den nordsjællandske plads, hvor der til vinter anlægges nye, større pladser til fastliggerne med el, vand og afløb. Forbedringerne betyder, at alle fastliggende vintergæster skal flytte midlertidigt, inden de kan komme tilbage på deres nye pladser.

- Vi kan kun indføre de nye tiltag i tæt samarbejde med gæsterne, og vi er 100 procent klar over, at det involverer en masse arbejde især for gæsterne, der skal pakke ned, flytte midlertidigt til et andet sted på pladsen og så sætte op igen, når det hele er færdigt. Vi glæder os til at kunne tilbyde vores fastliggende medlemmer endnu bedre forhold, siger Anne-Vibeke Isaksen.

Projektet påbegyndes i starten af oktober og forventes færdigt for alle gæster senest 1. april 2021, men i og med at meget af arbejdet foregår i jorden, kan det være svært at lægge en helt præcis plan, da det også afhænger af vejret og temperaturen. Alle sæsongæster bliver boende på midlertidige pladser, indtil de kan komme retur på deres nye pladser.

Hjælp til flytning af Isabella Villa
- Det er et rigtig godt initiativ med et møde, og dejligt at se, at I kommer ud og taler med os. Vi har det så godt her på Hornbæk, så det skal nok gå, selvom denne vinter bliver lidt speciel, siger Svend Erik Casparij, der er en af de fastliggere, der er berørt, fordi han har et Isabella Villa.

Der er indgået en aftale med Isabella, som kommer og hjælper de gæster, der er berørt af flytningen af Villa.

- Jeg har sammen med de andre fået top service af Isabella, og det er prisværdigt. Vi er oppe i alderen og kan ikke selv gøre det. Tina og Martin, der er værtspar på Hornbæk, hjælper også alle de steder, de kan, så vi sammen kommer i mål med projektet. Sådan gør vi altid på Hornbæk, så det bliver så godt, når vi er på den anden side, siger Svend Erik Casparij.

På mødet blev der også tid til at gennemgå flere af de regler, der er for fastliggere. Campingreglementet kan ikke gradbøjes, og DCU har fokus på at overholde reglerne i samarbejde med gæster og myndigheder.

Godt møde på DCU-Camping Ebeltoft – Mols
Lørdag den 22. august var det tid til at holde møde på DCU Camping Ebeltoft – Mols, hvor sæsongæsterne blev præsenteret for de nye, forbedrede fastliggerpladser, der skal anlægges denne vinter. Fremmødet var stort og vidnede om et stort engagement fra pladsens gæster.

- Det er en rigtig god måde at blive informeret på, så der også er mulighed for at få svar på spørgsmål med det samme. Vi har ligget her i 15 sæsoner, og campingpladsen har været så utrolig meget igennem, men nu sker der endelig ting til fordel for os gæster, siger Jan Rod Jensen, der sammen med sin familie har en forårsplads på DCU-Camping Mols.

Optimerede pladser til fastliggere
Også på pladsen ved Ebeltoft betyder forbedringerne, at enhederne bliver større, og alle får direkte adgang til strøm, vand og afløb for spildevand. Arbejdet påbegyndes omkring 1. oktober og gøres færdigt hurtigst muligt, men også her spiller vejret en stor rolle.

- Det er et kæmpe plus for os vintercampister, og det højner komforten rigtig meget. Det er dejlig at se, at DCU gør noget for flere typer gæster. En ting er nyheder til kørende gæster, men os der ligger fast er også i fokus, siger Anne Dorthe Jensen.

Tilfreds fastliggerfamilie
- Hvis man ikke har været på Mols denne sæson, kan man selvsagt ikke vide, hvor meget det nye værtspar Tina og Lasse har nået på en enkelt sæson. Det er ganske enkelt imponerende og får med god grund stor ros og anerkendelse fra gæsterne, der også er utrolig flinke til at give en hånd med – og det giver et godt sammenhold blandt gæsterne, siger Anne-Vibeke Isaksen.

- Det er et fantastisk tiltag fra DCUs side, og vi glæder os meget til at komme på vores nye plads, for vi holder så meget af at være her, siger Ronni Jørgensen. Hele familien Jørgensen, inklusive de to tvillingepiger på 11 år, elsker at campere hele året.

De gæster, der ikke var til stedet på mødet, bliver orienteret via Facebook og personlige e-mails, så alles midlertidige behov opfyldes.

Velbesøgt møde på DCU-Camping Rørvig Strand
Lørdag d. 12. september blev der afholdt informationsmøde på DCU-Camping Rørvig Strand for sæsongæster, og det store fremmøde taget i betragtning, var der ingen tvivl om, at interessen var stor. Mødet blev af hensyn til sundhedsmyndighedernes anbefalinger ift. Covid-19 afholdt udenfor.

På mødet deltog Landsformand Anne-Vibeke Isaksen og DCUs driftsleder Per Malle, og de kunne fortælle om et stort byggeprojekt, der går i gang, så snart alle byggetilladelser m.m. er på plads. Det drejer sig om en ny reception med privatbolig samt to nye facilitetsbygninger med familiebaderum, minibaderum, børnefamilie- og handicapbadeværelse m.m. Køkkenet flyttes over i fælleshuset.

Hele byggeriet er planlagt til at foregå denne vinter, og derfor opsættes der opvarmede bad- og toiletvogne til gæsterne,. Pladsen holdes kun åben for sæsongæsterne for på den måde at sikre kapaciteten.

Yderst positiv modtagelse
- Vi var så spændte på mødet i dag, for der er aldrig tidligere indkaldt til et sådan møde. Men hold da op, hvor er det positivt, at der nu endelig sker noget her på Rørvig. Pladsen er så vidunderlig, men også meget nedslidt, siger Jette Jensen, der er gæst på pladsen.

Jan Bjerre har ligget på pladsen i over 40 år, og han siger:

- Det var et meget konstruktivt møde, og vi trænger virkelig til noget nyt her på pladsen. Jeg er meget glad for at være her og holder meget af området, men det er ikke pga. faciliteterne. Dem har jeg bare levet med, så jeg glæder mig helt vildt. Det bliver en anderledes vinter, for sådan er det, når der bygges, men det bliver bare så godt, siger Jan Bjerre.

Masser af nye, gode idéer
På mødet blev der også mulighed for at drøfte andre tiltag på pladsen, og der var mange gode og konstruktive ideer fra de fremmødte. Disse er blevet noteret og skal nu vendes i hovedbestyrelsen, der sammen med DCUs forretningsudvalg lægger linjen for de tiltag, der sker på DCUS pladser og hvordan midlerne bliver fordelt.

- Det bliver et kæmpe løft for DCU-Camping Rørvig Strand, og det går så godt i tråd med den enorme sammenhold, vi har på pladsen blandt sæsongæsterne, men det er også dejligt at se DCU viser flaget og kommer ud og møder os, siger Connie Andersen, der også er sæsongæst på pladsen.

Planen er at påbegynde nedrivningen af de eksisterende bygninger, så snart byggetilladelserne er på plads. En dato for færdiggørelse er endnu ikke fastsat, da der også skal tages højde for vejrlige forhold. Gæsterne kan holde sig orienteret hos lejrchefen, på www.dcu.dk eller ved at skrive til info@dcu.dk.

 

 

 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her