Regn og fugt

Hvor godt er du sikret mod fugt i vognen?

Fugt kan ødelægge din campingvogn eller autocamper og i værste fald være sundhedsskadeligt. Camping-fritid har kigget på de mest populære campingvognsmærker og undersøgt, hvilke tæthedsordninger de tilbyder kunderne.

Af Torben Brandt

Det siges, at fugt er campingvognen og autocamperens fjende nummer et, fordi det kan resultere i svampeforekomst, som kan risikere både at ødelægge vognen og ejerens helbred. I Danmark er vognen ekstra udsat pga. vores klima, hvorfor der er god grund til at holde godt øje og jævnligt få tjekket sin vogn. Ved ejerskifte skal man være ekstra opmærksom, da fugt ikke altid er synligt.

Vognproducenterne har naturligvis gennemskuet, at fugtproblematikken har betydning for kunderne, som derfor tilbydes at deltage i en tæthedsordning, hvor de betaler for et årligt tæthedstjek af den nye campingvogn eller autocamper. Vælger kunden at takke ja til en sådan tæthedsordning, bør man i den periode være sikret mod ubehagelige overraskelser i form af utætheder – og skulle uheldet alligevel være ude, er man sikret hjælp.

Der er forskel på, hvor lange tæthedsordninger de meste solgte campingvognsmærker giver kunderne.

Indholdet på denne side er kun for DCU-medlemmer

Du kan se typer af medlemskaber og melde dig ind lige her

Log ind

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her