Foto: Anne-Vibeke Isaksen

Hvem er hvem på pladserne?

I efteråret 2020 søsatte DCUs hovedbestyrelse en ny strategi, der går ud på at modernisere foreningen og sikre, at medlemmernes penge bruges mest fornuftigt. Det betyder bl.a. omrokeringer og nye ansigter på pladserne.

Tre underskudgivende campingpladser blev sat til salg, og er nu blevet solgt, hvilket også har betydet, at DCU har måttet sige farvel til lejrchefer. På alle DCUs 20 pladser er der gang i vedligehold og forbedringer til den nye sæson, og så er det også en helt enig hovedbestyrelse, der mener, at der skal investeres i de nedslidte pladser, men som hovedbestyrelsen ser en fremtid i. Derfor er der historisk stor aktivitet i DCU i denne tid. Dette sker alt sammen til fordel for medlemmerne.

De tre campingpladser DCU-Camping Albuen, DCU-Camping Vesterhav og DCU-Camping Billevænge Strand blev sat til salg i slutningen af 2020. Albuen er solgt og kører videre som DCU Fordelsplads. Billevænge er også solgt, men fortsætter ikke som campingplads. DCU-Camping Vesterhav er også solgt og fortsætter som campingplads - og som DCU Fordelsplads.

Tre lejrchefer på pension, nye kræfter og stor rokade
Til sæson 2021 er der også kommet en ny campingplads ind i familien: DCU-Camping Rønne Strand - Galløkken. Hertil kommer, at tre lejrchefer går på velfortjent pension. I en stor kæde som DCU er det en del af personalepolitikken, at værter kan ønske at komme på en anden plads, så det bevirker, at der rokeres rundt blandt de nuværende værter på pladserne, og at DCU til den kommende sæson byder velkommen til nye kræfter på teamet.

DCU-Camping Hornbæk og DCU-Camping Rågeleje
Jan og Lone fra DCU-Camping Rågeleje flytter til Hornbæk og overtager campingpladsen der. Og så er Brian og Birgitte Nielsen ansat på DCU-Camping Rågeleje, hvor de begynder den 01.06.21. DCU vil gerne takke Tina og Martin og hele familien, der hidtil har været på DCU-Camping Hornbæk, for en rigtig god tid i DCU.

DCU-Camping Rønne - Galløkken
Den nye campingplads i DCUs familie, DCU-Camping Rønne Strand - Galløkken, åbnede sammen med de andre pladser den 19.03.21, og DCU har ansat Katja Christensen som vært. Weekenden d. 5.6.-6.6. vil der være officiel fejring af, at DCU har fået en ny plads i familien. Program følger.

DCU-Camping Nærum / DCU-Camping København - Absalon
29.12.20 blev Dorthe og Ulrich Helledie, der tidligere har været på DCU-Camping Nærum, ansat som nye værter på DCU-Camping København - Absalon. Vi vil gerne takke Ulrich og Dorthe for det store stykke arbejde, de har udført på DCU-Camping Nærum. Samtidig vil vi også gerne takke Jan og Mona Malec, der har gjort en kæmpe indsats på DCU-Camping København - Absalon gennem årene. Det nye værtspar på DCU-Camping Nærum er Bente og Søren Keller, der havde første arbejdsdag den 01.03.21.

DCU-Camping Rørvig Strand / DCU-Camping Albuen Strand
Vivi og Michael Juel Fjelde, der tidligere var på DCU-Camping Albuen Strand, som nu er blevet solgt, har nu overtaget driften på DCU-Camping Rørvig Strand. Der blev afholdt et hyggeligt udendørs 'Goddag og farvel'-arrangement for pladsens gæster den 29.11.20, hvor landsformanden takkede Jeanette og Jan Swarchiling for deres store indsats på campingpladsen - og bød Vivi og Michael velkommen.

DCU-Camping Kulhuse / DCU Camping Flyvesandet Strand
Susanne og Ole går efter mange års tro tjeneste i DCU på pension for at bruge deres tid på børnebørnene. Det kan vi naturligvis godt forstå, selvom vi også kommer til at savne dem i DCU. Det betyder, at de havde sidste arbejdsdag i DCU den 28.02.21. Vi har fundet deres afløsere, som er Susan og Dennis fra DCU-Camping Flyvesandet Strand. De har i mange år drømt om at "komme hjem" til Sjælland, selvom de har været meget glade for at være på campingpladsen på Nordfyn.  Det nye værtspar på DCU-Camping Flyvesandet Strand er Tina og Jesper Nonbo, der havde første arbejdsdag hhv. den 01.03.21 og den 15.03.21. 

DCU-Camping Odense 
Tina og Michael på DCU-Camping Odense har købt deres egen campingplads, og derfor har DCU ansat Heidi og Lenni Jørgensen som nyt værtspar i Odense. De havde første arbejdsdag den 01.03.21.
DCU vil gerne takke Tina og Michael for alt det, de har gjort for DCUs gæster i Odense. Vi ønsker dem held og lykke på Løgballe Camping, som er en DCU Fordelsplads.

DCU-Camping Åbyskov Strand / DCU-Camping Billevænge Strand
Anders og Cecilie Kampp Sørensen, der tidligere var på DCU-Camping Billevænge Strand, som er blevet solgt, er flyttet ind på DCU-Camping Åbyskov Strand med deres to børn. Anders er vært, og Søren Sørensen, der har været på DCU-Camping Åbyskov Strand i mange år, er blevet ansat som assistent. Vi har så meget at takke Søren og Pia Sørensen for. Først og fremmest en uvurderlig indsats på DCU-Camping Åbyskov Strand. Anders og Cecilie har gjort det rigtig godt på DCU-Camping Billevænge Strand, og vi glæder os til at få den gode energi ud på DCU-Camping Åbyskov Strand samtidig med, at Søren bliver og hjælper til.

DCU-Camping Ejsing Strand
Jens går efter mange års tro tjeneste i DCU på pension for at bruge sin tid på børnebørn og det gode liv. Det kan vi naturligvis godt forstå, selvom vi også kommer til at savne både ham og Pia på pladsen. Jens havde sidste arbejdsdag i DCU den 28.02.21. Hans afløser er Morten Pedersen, som havde første arbejdsdag den 01.03.21. 
DCU vil gerne takke både Jens og Pia for et helt igennem uvurderligt arbejde på DCU-Camping Ejsing Strand og de andre DCU-pladser, parret har været på.

DCU-Camping Aarhus - Blommehaven / DCU-Camping Vesterhav
Allan Obling fra DCU Camping Vesterhav er rykket til DCU Camping Aarhus - Blommehaven, og hans kæreste Susan Juul er ansat som assistent. De afløser Kurt og Bente Nielsen, der er stoppet i DCU. De skal også have en stor tak for deres arbejde på campingpladsen i Aarhus.

DCU-Camping Tranum
Gert på DCU-Camping Tranum går efter mange års tro tjeneste i DCU på pension. Det betyder, at han havde sidste arbejdsdag i DCU den 31.03.21. Hans afløser er Lisa Sørensen, som begyndte den 01.03.21.  DCU vil gerne takke Gert for et stort stykke arbejde på "Skovly". Vi ved, at han er værdsat af både gæster og kollegaer i DCU. Vi ønsker Gert og hans familie al muligt held og lykke med fremtiden.

DCU-Camping Kollund
Thomas på DCU-Camping Kollund har søgt nye udfordringer. Tidligere har der været en del ekstra ansatte til at hjælpe på pladsen. DCU har i stedet valgt at ansætte parret Rikke Nielsen og Phillip Munter, som begyndte den 01.03.21.  DCU vil gerne takke Thomas for et stort stykke arbejde på campingpladsen ved Kollund. Vi ved, at han er værdsat af både gæster og kollegaer i DCU. Vi ønsker Thomas og hans familie al muligt held og lykke med fremtiden.

NB: Kun på de nævnte campingpladser, hvor der er sæsongæster, har gæsterne også fået direkte besked.

 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her