Hurtig opsætning af Easy Camp-telte

Moderne campister kræver telte, som opsættes hurtigt og nemt, og det har Easy Camp® fundet løsningen på med den nye Instant-kollektion

Hemmeligheden bag den hurtige opsætning ligger i det smarte stangdesign, der består af robuste teleskopstænger i stål med trykknapsudløsning, som gør, at teltene er lige så hurtige at pakke ned, som de er at slå op. De polstrede hængsler forbindes med oversejlet i bunden og siden, mens clip on-systemet og de dobbelte teltmonteringspunkter fordeler belastningen. De sørger også for, at teltet er solidt fastgjort til rammen for at lette opsætningen yderligere ved at sikre hele konstruktionen.

Serien består af tunnelteltene Richmond 400, Richmond 500, Oak Grove 500 og Pavilion. Alle er af PU-belagt kvalitetspolyester med et vandsøjletryk på 3.000 mm.

Richmond 400 har fire sovepladser i en enkelt sovekabine bagerst i teltet, mens Richmond 500 og Oak Grove har sovepladser til op til fem personer i et indertelt, der kan opdeles i to rum ved hjælp af et gardin. Oak Grove 500 har en stor frontdør og to sidedøre, som alle kan åbnes på en varm dag, så naturen kommer endnu tættere på. Pavilion fuldender sortimentet ved at tilbyde en fritstående overdækning, som hurtigt kan slås op på campingpladsen, i haven eller til et arrangement.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her