Foto: Adobestock

Hold vinterferie med familien i en luksushytte

Bo tæt på vandet eller lige ved skoven og nyd naturen sammen med familien - og hyg indendørs med sjove spil og varm kakao.

Trænger I til en afslappende vinterferie lidt væk fra det hele, så lej en af DCUs mange luksushytter i Jylland, på Fyn eller i Nordsjælland.

Luksushytterne indeholder alt, hvad I har brug for til en afslappende vinterferie, og de er indrettet som små sommerhuse.

I skal bare købe ind til noget god mad, så klarer opvaskemaskinen tallerkner, rødvinsglas og kakaokopper. Der er et værelse til de vokse og et til børnene - og en fælles stue med sovesofa, lænestole og spisebord.

Det er også trygt at lade børnene løbe ud at lege på campingpladsens skønne legeplads, og her er altid mulighed for at finde nye legekammerater og få brugt en masse energi.

Fælles for hytterne er også, at de ligger helt fantastisk midt i nogle af de smukkeste landskaber i Danmark og med direkte adgang til fredelige gå- eller cykelture i naturen.

DCU-Camping Rørvig Strand og DCU-Camping Ålbæk Strand ligger lige ved vandet, og her kan I f.eks. gå tur langs med kysten. Eller I kan søge ind i det smukke klitområde ved Ålbæk. I Rørvig er I også omgivet af skoven.

DCU-Camping Odense ligger omkranset af skov, tæt på Fruens Bøge og det smukke Munke Mose-område med masser af vandrestier.

Der er også TV i hytterne, hvis I bare trænger til at slappe af med en god film.
 

Er rabat romantisk?

Måske ikke, men så er der til lidt ekstra lækkerier.

Du behøver ikke være medlem af DCU for at leje en luksushytte, men er du medlem, får du 10 % rabat på lejen helt frem til den 25. juni (undtagen i helligdagsferier).

Det betyder, at et medlemskab af DCU er tjent hurtigt hjem, og som medlem får du bl.a. masser af inspiration til andre ferier i Danmarks største campingmagasin, Camping-fritid, som bliver leveret i din postkasse otte gange om året og bunkevis af medlemsrabatter på bil- og campingvognsrelaterede services, seværdigheder og meget andet.

Du kan læse mere om, hvad du får som medlem af DCU og melde din ind lige her.


Læs mere om - og bestil - luksushytterne her

Luksushytterne er på 22 m2, 38 m2 eller 43 m2 med toilet og bad, opvaskemaskine, TV, dyner, puder og med plads til fire eller seks personer. 

 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her