Truma, LMC, app, digital, Truma iNet System, LMC iBus connect

Hold styr på din autocamper mens du er væk

LMC og Truma er gået sammen om et endnu bedre forbundet og digitaliseret køretøj, som du kan holde styr på via en app, mens du er væk.

Fællesprojekt LMC iBus connect og Truma iNet System
Alt sikkert i en hånd – med Truma iNet System kan campister allerede i dag fjernstyre deres Truma-klimasystem og varmeanlæg, kører klimaautomatikken samt forespørge på temperaturen og køretøjets spænding. Nu går LMC og Truma et skridt videre, idet LMC iBus connect gør det
muligt at få vist endnu flere vigtige informationer om køretøjet via Truma-appen – og det intuitivt og komfortabelt.

Innovative features
Fællesprojektet fra LMC og Truma baserer sig på et bussystem fra Schaudt. Dette system samler alle informationer fra køretøjet og overfører dataene til Truma iNet Box via et interface. Resultatet er et intelligent forbundet køretøj, som viser statusinformationerne via Truma-appen og således sørger for maksimal betjeningskomfort. Med LMC iBus connect kan campister via Truma-appen slå 12 V hoved- og pumpeafbrydere til og fra samt kontrollere hele køretøjets status:

  • Appen viser udetemperaturen, og om der er tilsluttet ekstern strøm
  • Det er også muligt at få vist lade tilstanden på start- og kabinebatteriet – opdelt i væskeniveau, spænding samt lade- og forbrugsstrøm
  • En vand- og spildevandsindikation viser i 25 % skridt, hvor fulde eller tomme tankene er
  • Hvis kunden har en Truma DuoControl (CS) gastryksregulator til toflaskeanlæg og DuoC-fjernindikationen om bord, kan man i Truma-appen se, om regulatorvarmeren EisEx er slået til. Den beskytter regulatoren mod overisning ved koldere temperaturer. Truma-appen viser ligeledes, om regulatoranlægget har skiftet fra drifts- til reserveflaske

Vellykket samarbejde
– At forbinde Truma iNet System med vores LMC-bus er et vigtigt skridt mod et komplet forbundet og digitaliseret køretøj, siger LMC forretningsfører Ulrich Schoppmann.  – Sammen med Truma ønsker vi at være pionerer.

Derfor får alle autocampere fra den nye sæson LMC iBus connect og Truma iNet System installeret som standard. Frank Oster, forretningsfører hos Truma, understreger: 
– Dette projekt er et vellykket samarbejde, som giver kunderne en betydelig merværdi. Du har nu nem og komfortabelt mulighed for at betjene alle vigtige funktioner i køretøjet via en app, altså fjernstyre klimasystem og varmeanlæg og forespørge på hele køretøjets status. 

De nye, innovative features hentes i Truma-appen via Status-feltet. Disse er kun synlige for LMC-kunder, som har installeret LMC iBus connect og Truma iNet System i køretøjet.

Truma app: Nyt look og nyttige funktioner
Alt i alt er Truma-appen også blevet videreudviklet og forbedret. 

– Vi har optimeret visningen således, at alle vigtige elementer vises på startskærmen uden at skulle scrolle, forklarer Martin Krauß, produktgruppeleder for energisystemer hos Truma. 

Image
Truma, LMC, app, digital, Truma iNet System, LMC iBus connect

Desuden er der blevet tilføjet nye funktioner: Nu kan kunder f.eks. betjene deres Truma-apparater med op til fire smartphones samtidigt – Android, iOS eller blandet – via appen. Desuden er der nu også mulighed for offline-opdateringer. Det betyder: Brugerne kan downloade ny firmware f.eks. til iNet Box via Wireless LAN, gemme den på smartphonen og så overføre den til iNet Box på et senere tidspunkt via Bluetooth. 

– Det er meget nyttigt, hvis køretøjet står et sted, hvor der er en dårlig internetforbindelse, siger Martin Krauß. 

Den nye Truma App er gratis tilgængelig til Caravan Salon 2016 i Apple App Store og hos Google Play. Har man allerede installeret denne app, får man en automatisk opdatering.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her