Hobby De Luxe Edition – moderne og sporty design

Til sæson 2016 er en ny serie af campingvogne fra Hobby blevet lanceret, nemlig Hobby De Luxe Edition. Serien henvender sig til dem der godt kan lide det moderne og sporty design og serien kommer i fem forskellige grundrids

Moderne design

Designet er friskt med moderne farver og lyse ahorn træfronter, og er spækket med LED lys. Køkkenet er indrettet med praktisk kogeblus og vaskkombination samt det nye Super SlimTower køleskab på hele 150 l. Med fem forskellige indretninger, er der en indretning der passer de fleste.

 

Alle modeller har faste senge til familiens medlemmer, men siddegrupperne kan selvfølgelig redes op til ekstra opredninger, hvis det bliver nødvendigt.

 

Meget campingvogn for pengene

Der kommer en række kampagnemodeller til det danske marked der er spækket med ekstraudstyr til en rigtig god pris. Følgende modeller kommer som kampagnemodeller:

De Luxe 650 KMFe - campingvognen til den pladskrævende børnefamilie med separat børneværelse. I kampagnemodellen kommer den med centralvarme, gulvtemperering, TV Holder, TFT panel, city Vandtilslutning, Udvendig gasstik og opvejet til 2200 kg.

 

Prestige 620 CL er den mere rummelige campingvogn med enkeltsenge. I kampagnemodellen kommer den med centralvarme, gulvtemperering, TV Holder, sengeudvidelse, TV holder og opvejet til 2200 kg.

 

De Luxe 495 UL er en praktisk enkeltsengsvogn til de rejselystne. Kampagnemodellen kommer den med følgende ekstraudstyr: Sengeudvidelse, TV holder, gulvtemperering, udvendig TV/230 V stik, opvejning til 1750 kg og alufælge.

 

Mange af modellerne – både De Luxe Edition samt kampagnemodellerne, kan allerede nu ses hos din lokale Hobby forhandler der holder Åbent Hus weekenden d. 24. – 25. oktober. Der er 19 forhandlere fordelt i hele landet, så mon ikke der er en Hobby forhandler nær dig.

 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her