Blandt de mange forbedringer på DCUs pladser, er der kommet nye legepladser på DCU-Camping Ålbæk. Foto: DCU

Historisk mange forbedringer på DCUs pladser

DCUs campingpladser har myldret med aktivitet i 2020 - og myldrer fortsat med aktivitet.

Der er gang i en masse projekter på DCUs campingpladser. På grund af coronasituationen er nogle af projekterne blevet forsinket, men herunder får du en oversigt over nogle af de forbedringer, der allerede er iværksat i 2020, eller som er i støbeskeen.

DCU-Camping Albuen: Hytterne på pladsen er blevet renoveret, og der er foretaget en generel oprydning på campingpladsen.

DCU-Copenhagen Camp: Den store plads tæt på København har fået renoveret 15 hytter med maling, nye køkkenbordsplader og delvist nyt inventar. Derudover skal der etableres en café i forbindelse med receptionen, og på længere sigt kommer der også en el-oplader, som placeres tæt på receptionen i det område, som tidligere var forbeholdt autocamperne.

DCU-Camping Nærum: Den nordsjællandske campingplads har fået tre nye luksustelte til udlejning. Derudover er der blevet etableret et nyt teltområde tæt på servicebygningen, så teltcampisterne bor i nærheden af toiletter og bad.

DCU-Camping Nærum har planlagt en række musikarrangementer hen over sommeren, som på grund af coronasituationen næppe gennemføres. Du kan følge med på pladens hjemmeside på DCU.dk

DCU-Camping Hornbæk: Her bliver der nu igangsat et drænarbejde på den østlige del af pladsen.

DCU-Camping Rågeleje: Her er servicebygningen renoveret, og det samme er receptionsbygningen, som du kan læse mere om andetsteds i Camping-fritid.

DCU-Camping Rørvig Strand: Her er der blevet opstillet tre luksushytter fra Excellenthuse, som hver er på 38 kvadratmeter.

DCU-Odense City Camp: Også her har der været travlhed i løbet af foråret. Det har resulteret i en ny reception, ligesom flere af de mindre hytter er blevet renoveret. I slutningen af juni, lige op til sommerferien, får campingpladsen tre luksushytter fra Excellent-huse opstillet. Pladsen eksperimenterer desuden i øjeblikket med forskellige belægningstyper til autocampere, så der fremadrettet bliver plads til flere autocampere.

DCU-Flyvesandet Strand Camp: Campingpladsen på Nordfyn har fået ny containergård, der er placeret på en måde, så renovationsbilen ikke længere skal ind på arealet.

DCU-Camping Kollund: Her er i alt fem hytter blevet totalrenoveret.

DCU-Camping Mols: Pladsen lige uden for Ebeltoft har fået ny reception og butik samt ny-renoveret campingkøkken.

DCU-Camping Gjerrild Nordstrand: Tre luksushytter fra Excellent-huse, hver på 38 kvadratmeter, er blevet etableret. Derudover er tre store luksusenheder til campingvogne under etablering.

DCU-Camping Ålbæk Strand: Også her er to Excellent-hytter på 38 kvadratmeter blevet opstillet og er klar til udlejning i juni. Desuden har campingpladsen fået ny legeplads, som ligeledes forventes indviet inden højsæsonen, og som om det ikke var nok, har Ålbæk fået total-renoverede campingområdet samt ny reception og butik. Endelig har campingpladsen haft en dykker til at rense søen op.

DCU-Camping Holstebro Sø: Her har campingpladsen fået en ny, lækker café, der indgår som en del af receptionen.

 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her