Hero Camper, campingvogn, dansk produceret, udendørs sport aktiv livsstil

Hero Camper til en aktiv udendørs livsstil

Hero Camper er skabt til en helt ny outdoor-aktiv livsstil for mennesker i alle aldre, der nyder sport, udeliv og naturen.

Outdoor-markedet er i kraftig fremgang. Vi har mere end før brug for tid til os selv, til og i naturen, hvad enten det er løb, mountainbike, cykling, skiløb, sportsfiskeri, jagt, windsurfing, kajak eller bare en weekend i naturen. 

Livsstil i det fri
Det er en ”Camper” for alle, som ønsker at udleve en aktiv og komfortabel livsstil i det fri. Denne form for outdoor livsstil er vokset sig så stor i USA, Canada, Australien mv., at den har fået sin egen kategori, kaldet RUV (Recreational Utility Vehicle).

For dem, der har en udendørs sport aktiv livsstil. Hero Camper er designet til en op til 3-nætters ’getaway’ i naturen, eller ophold ved enhver sportsaktivitet, på festival, på stranden eller blot som et sted at hvile ud eller overnatte.

Kan tåle ned til -21 grader
Den vinterisolerede kabine er testet ned til -21 grader, er udstyret med en fuld størrelse madras, hylder, skuffer, LED-belysning, elinstallation og meget mere. Bag bagklappen, et fuldt udstyret køkken med rustfri stålbordplade med integreret vask, vandtank, alsidige køkkenfaciliteter og mulighed for tilslutning af køleboks. De fleste biler kan trække Hero Camper, med sin lette konstruktion, trækaksel med bremser, kræver den meget lidt vedligeholdelse, er sat op på få minutter og bygget til at holde til brug i naturen. Begynd at skabe minder med ”dit hjem væk hjemmefra”.

Dansk produceret
Og så er den dansk. Hero Camper er et dansk designet produkt, samlet i Danmark i henhold til de højeste Automotive standarder. Hero Camper kan ses den 7.-8. januar hos KG Camping, den 20.-22. januar på Camping i Bella, den 27.-29. januar på Ferie-Fritid-messen i Odense samt den 24.-26. februar på Ferie for Alle-messen i Herning. Læs mere om Hero Camper

Begrænset antal
På grund af ekstraordinær stor efterspørgsel produceres Hero Camper kun i et stærkt begrænset antal i 2017 til det danske marked, og forhandles i Danmark af LE Camping, Møllegårdens Camping, KG Camping, Hobby Esbjerg, SK Caravan og Slagelse Camping & Outdoor Center.

Udviklet og fremstillet af en af Europas førende campingtilbehør fabrikanter, Kronings ApS i Esbjerg, distribueret over hele Europa, USA, Sydkorea og Australien via et professionelt netværk af lokale forhandlere.

Et unikt produkt, som er af højeste kvalitet, med fokus på detaljer og finesser, til en meget overkommelig pris med start på kun kr. 64.500,- inklusiv en 4-års tilbagekøbsgaranti på op til kr. 30.000,-, det er attraktivt og økonomisk overkommelig.

Se mere om Hero Camper på www.herocamper.com eller rekvirer yderligere information på hello@herocamper.com

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her