ACShow2022

Hent inspiration på Autocamper Show

Messen finder sted fra 3. til 5. november i Fredericia

Tekst Torben Brandt

Årets sidste campingmesse på dansk jord finder sted i begyndelsen af november, hvor MESSE C i Fredericia lægger lokaler til Autocamper Show, som er en stor specialudstilling, hvor der ikke er campingvogne på udstillingsområdet, men derimod mere end 200 campervans og autocampere fra en lang række forskellige mærker. Derudover vil der også være campingudstyr, rejsemål og campingpladser, som de besøgende kan lade sig inspirere af, ligesom gæsterne kan få en snak med nogle af de importører og forhandlere, som er i Fredericia denne weekend.

DCU er med
Weekenden byder også på foredrag, hvor publikum kan få inspiration og gode råd til livet med van eller autocamper.

Blandt foredragsholderne er DCUs landsformand Anne-Vibeke Isaksen, der både fredag 3. november og søndag 5. november fra scenen beretter om sine rejser og oplevelser, begge dage i tidsrummet fra 11.45 til 12.15, hvor der efterfølgende vil være mulighed for at stille spørgsmål.

Også Anja Robanke, der siden 2019 har haft autocamperen Bumle som både hjem, arbejdsplads og transportmiddel, dukker op på messen, hvor hun fredag og lørdag beretter om Nordspanien og måske også løfter noget af sløret for, hvordan det er at bo fuldtid i en autocamper? Dansk Camping Union vil også i år være til stede på messen med en stand.

Læs mere på autocampershow.dk

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her